USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Якщо дочка - не дочка?
Моїй подрузі підмінили дитину у роддомі. Про цей факт вона дізналася через 16 років, коли жінка з роддому подзвонила до неї і розповіла про це особисто. Розповіла, бо хвора на рак, просила простити....
16 років - немало. Як і чи треба пояснювати донці про те,що сталося? Чи варто розповідати мужу?
Було помітно, що дитина не схожа на батьків,але якось в голову не йшло про підміну. Кажуть,що таке явище було розповсюджено раніше,приблизно у 50-ті роки...
Кажуть, що можна про все дізнатися через генетичний код, але чи у нас таке роблять?І що далі з цим робити?
Коментарів: 7
Ира Показати IP 17 Січня 2011 05:55
По-моему, на такие мерзкие звонки даже не стоит обращать внимание- кому-то очень хочется насолить вашей подруге, и это- премерзкий постыдный способ вывести ее из равновесия. Человек, который звонит и сообщает такие новости по телефону, да еще кричит направо и налево, что у него рак- либо это мошенник, либо- самый настоящий враг, либо просто идиот. Я бы даже не выслушивала, а послала бы на три известных буквы. Моя дочь- это МОЯ дочь, которую я растила 16 лет и НИКТО не имеет права посягать на это мое право. Посоветуйте вашей подруге не слушать всякие гадости, а жить спокойно.
Опа! Показати IP 17 Січня 2011 08:21
Розповсюдженість явища через помилки чи свідома підміна?
БББ Показати IP 17 Січня 2011 08:45
Можливо це шантаж? Можливо, так хочуть за щось відомстити? Якщо правда, то з якою ціллю? Просто так, чи щоб розбавити сімейний генофонд? Тобто, по чийомусь проханню. Можливо, та, що зателефонувала, знає, в якій сімї справжня дитина матері. Можна відшукати, можна "вирахувати", в пологовому будинку, очевидно, зберігаються документи? Це ж не так давно було. Можна взнати усіх дітей, які народились в тих днях. Якщо можна, розкажіть детальніше. Звичайно, те, що можна в межах дозволеного, бо для сімї - це драма. Це сьогодні мамі треба доживати життя з думкою, а де ж моя дитина, в якій вона сімї, в чиїх руках, чи жива і здорова. Як жорстоко!
Знаюча Показати IP 17 Січня 2011 10:18
Документи про пологи зберігаються в архіві пологового будинку 25 років.
007 Показати IP 17 Січня 2011 10:47
потрібно відреагувати
кандитат Показати IP 17 Січня 2011 11:46
Таке роблять просто назло.Саме тому не лишала свою дитину від народження ні на секунду.Звичайно 16 років назад діти знаходились окремо від мам. Щодо цього випадку, ваша подруга дійсно її виховала і вона її дитина.А народжена дочка?А якщо її віддали у родину якихось алкашів? Я не змогла б жити, знаючи, що можливо це шанс мати дві доньки. Нехай знайде і доведе собі,що це правда або неправда. це краще ніж до кінця життя вагатись.
небайдужа Показати IP 19 Січня 2011 08:00
Так співпало, що інша мати за годину до народження цієї дитини відмовилася від маляти, тож акушерка підмінили свідомо. До того ж, дитя моєї подруги при родах померло. То ж, щоб не було розголосу її підмінили. Знала про це лише акушерка,яка приймала пологи. Вона знову дзвонила, бо була стривожена повідомленнями на сайті. Просила вибачення та розуміння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus