USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Банк, який вселяє впевненість і стабільність
Вчора дивився програму "Місто". Є така, її роблять дві людини, які працюють у мерії, і фактично піарять владу у всіх її починаннях. Був Шиба - піарили його, тепер Романюк - і все продовжується.

Ну ок.

Пропускаю фрази типу "Романюк кожен ранок просинається з думкою, як віддати борги міста" і так далі.

Але, дивлюся сюжет про конкурс серед підприємців на найкраще новорічне оформлення фасаду. Цей конкурс за моєї пам"яті триває вже не перший рік.

В сюжеті зазначається, що знімальна група разом з чиновниками поїхала у рейд аби подивитися, як бізнесмени прикрасили свої офіси.

І от "голос за кадром" говорить:

"Коли над Луцьком панували сутінки – хіба що тільки центральні вулиці радували око. В мікрорайонах темніли проваллями торгові заклади, офіси і навіть деякі банки нашого міста, які, здавалося, мали би давати приклад вишуканості дизайну. Як, наприклад, Приватбанк, де не поскупилися на новорічну ілюмінацію, яка, відверто кажучи, і коштує не так багато. Зате ніякими грошима не виміряти імідж установи, яка вселяє впевненість і стабільність".

Все добре. Дійсно, центральне відділення на відео сіяло, як Ейфелева вежа. Але чому не показали інші об"єкти, які були прикрашені не гірше?..

До слова, програма "Місто", очевидно, робиться за бюджетні гроші. Лучани, вам подобаєтсья спонсорувати рекламу фінустанови?
Коментарів: 9
Tarantino Показати IP 18 Січня 2011 10:39
Навіть повністю погоджуючись з тезою про те, що мерія скоро стане всього лиш однією з філій Приватбанку, у цьому випадку все ж думаю, це - ініціатива самого Макарова. Ну от не може він, аби не лизати, що ж тут зробиш...
Сільрада Показати IP 18 Січня 2011 15:12
Дякую Пипці за новину. А я гадала, що ту нерозлучну пару Романюк прогнав зразу, як собак. Виявляється - ні! А сьогодні сама бачу в драмтеатрі - виглядає з-за колони сива шерсть, як на дикому кабану. Придивляюсь - борода Макарова. Трохи не вкакалась з переляку. Це Ганьба не лише для Романюка, а й для міста і області. Тепер вони будуть фіксувати кожен випадок, де голова міста кашляне або пукне. Ці два персонажі з телебачення може описати лише Гоголь в комедії "Ревізор", бо вони з міста і голови творять комедію. Або Салтиков-Щедрін. Так тримати, Микола Ярославович!
Engoj Показати IP 18 Січня 2011 16:07
А я думаю, це з відома Романюка. Адже логотипи Приватбанку на ялинці теж з"явилися з його відома.
))) до Engoj Показати IP 18 Січня 2011 19:01
прес-службівські опуси вичитуються керівництвом до літери ;-))) люди, невже хтось з вас чекав чогось іншого?
fhgfhfh Показати IP 18 Січня 2011 17:01
тож мали провести скорочення цих "піарщиків" у міськраді.їх там так багато. а навіщо? щоб просиджувати штани за наші гроші?
Victor Показати IP 18 Січня 2011 17:55
Я теж вважаю, що програма "Місто" має бути про місто, а НЕ ЛИШЕ ПРО МЕРА. Є ж у нас і цікаві люди, і гарні події.. А виходить, куди мер, туди і камера...Ні вправо, ні вліво...
M Показати IP 18 Січня 2011 20:46
Державна контора через своїх людей рекламує приватну фінансову установу за кошти громадян України, тобто лучан. Ці низькопробні передачі із занудною дикторшою все ж потрібні міським очільникам, бо можуть за мале бабло на провінційному рівні попіарити владу і її сфери зацікавленості.
BMW Показати IP 18 Січня 2011 22:20
Одних піарників підуть, а інші залишаться! Макаров - "сам по собі", в ІАЦ Луцьк не входив, пропонує свої послуги за відповідну плату. А ось тут взагалі все збіглося: Романюк любить коли його у всій красі ... піарять, а Макарова хлібом не годуй - дай "пофарбувати"! От і виходять такі підарачі! :)
людина Показати IP 21 Січня 2011 10:52
це просто неотесаність наших керівників. бо з таких передач виходить чорний піар на себе. не думайте, можновладці, що люди тупіші за вас. таки бракує провінційним головам інтелекту, щоб зробити "вліваніє" народу тонко і мудро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus