USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Світ вражає: Маршрутчики і хамство
Маршрутка двійка, близько 14 години дня. Номер 8798 АК.

Заходить дівчина, сідає біля водія на сидіння. Біля нього два сидіння. Одне ближче до лобового скла, інше далі. Так от вона сідає на те, що ближче. Він ніяк не заперечує, ніякої перегородки там не висить.

Через десь шість зупинок в салон заходить його якийсь товариш.

Водій дівчині: "Пересядь"
Водій товаришу: "Сідай сюди біля мене"
Дівчина спочатку не зрозуміла, що водій він неї хоче.
Товариш водію: "То ж хай сидить, а я тут постою"
Водій дівчини: "Пересядь, в салоні є місце. Давай".
Водій товаришу: "Чого ти там будеш стояти?".
Пересіли.
Водій починає базікати зі своїм другом. За цей час мало не підрізає тролейбус.

Про український ринок послуг з перевезення кажуть, що це вже не хамство, але ще не сервіс.

Так от. Це - хамство, неповага до своєї роботи і безвідповідальність.
Коментарів: 18
Кармеліта Показати IP 18 Січня 2011 14:56
Пропоную створити рух "проти хамства!". висвітлювати подібні дії, з номерами маршруток і не лише. але потім з ними шось робити,наліпити напис "цей водій ХАМ", або щось в цьому дусі. якщо ніщо на них не діє,бидло безродне.
Знаю Показати IP 18 Січня 2011 15:23
Респект! А краще створити рух "Побий маршрутчика"! Кожного є за що. А, якщо і нема за що, то, тоді, як в притчі про цигана, що виховував свого сина... "на майбутнє і для годиться"!
Микола Показати IP 18 Січня 2011 15:57
Пропоную скласти рейтинг найбільших водіїв-хамів. Прям тут, у коментарях.
Водій -шумахер Показати IP 18 Січня 2011 16:23
Так,так,і я за рейтинг.Буду особисто сам записувати сюди всіх своїх конкурентів,які мені заважають заробляти...Наугад.
не водій Показати IP 18 Січня 2011 16:55
Краще хамів-пасажирів запишіть і згадайте чи ви завжди ввічливі з водієм та іншими пасажирами.
Ага! до не водій Показати IP 18 Січня 2011 17:12
Да-да, це ж вони, блін, пасажири, на кожному кроці норовлять спеціально під колеса маршрутки пригнути. Для цього ще й на зупинках скупчуються, щоб масово під маршрутку влізти. А, згадав: ще й скандують на всю маршрутку "Да-вай! Да-вай!" щоб підбити водія на обгон маршрутчика-конкурента!
татова дочка Показати IP 18 Січня 2011 17:08
Солдат Джейн, браво!!! Класно, що ще й номер маршрутки написали. Так і треба. Бо це вже не хамство, а ,вибачте, бидлячество...Сама іноді ізджу двійкою...те саме...а ще гопстайлмузика, яка *валить* так, що не чути бідним водіям де зупинитись...і відкривають тільки передні двері, бо треба ж порахувати тих стоп*ятсот пасажирів, які намагаються втиснутись на три стоячих місця..... А давайте зробимо прооїзд гривень по 5...бо ж такий шикарний сервіс....
Ласковая Показати IP 18 Січня 2011 17:57
Частенько на зупинці "Риббаза" 2-ки взагалі не зупиняються. Женуться мимо як скажені. Кілька разів хотіла взнати власника цього маршруту щоб пожалітися. мені здається перед зупинкою треба їхати повільніше. А ще краще обмежити швидкість маршруток якимось чином. Бо буває як загальмує, то чуть не вилітаєш. не думають що ми не в галошах їздимо, а на підборах.
татова дочка Показати IP 18 Січня 2011 20:24
і з маршрутки вистрибувати майже на ходутреба...бо ж де зупиниться повністю...і через купу снігу/калюжу перестрибнути при цьому....бо ж тільки так стати на зупинці можуть...
анонімус Показати IP 18 Січня 2011 23:14
саме кумедно це коли стоїш на зупинці, зупиняєш порожню маршрутку, а він дивиться на тебе і показує шо мол "ззаду їде"..і от їде "ззаду": обтирає бордюр а з вікон стирчать руки-ноги. хочеш не хочеш а почнеш думати матюками 0_о
Morrighan Показати IP 18 Січня 2011 23:44
Вчора їхали маршрутккою №9 з Теремно, дуже квапились на роботу, думали, встигнемо до центру доїхати з 20-40 десь до 21-00. Так водій настільки повільно їхав від ДК в Теремно до зупинки 18 школа, що вже біля ВІЕМу було на годиннику 20-58 Зате потім не можна було встати і пройти до виходу, так летів швидко, як ошпарений... Люди їхали з дітьми, а така швидкість на дорозі досить небезпечна... Ну, і ще хамлять водії за кожну гривню: затримаєш на півхвилини дати за проїзд - вже трагедію робить!
makar Показати IP 19 Січня 2011 08:45
а я принципово не сідаю в 24-ту.довелось колись у вихідний день їхати з 40-го на Ковельську.по часу це максимум 25 хв. Та водій так помалу плентався(щоб більше пасажирів підцепити напевно), що їхали ми цілих 45 хв!!! Дехто з пасажирів(і я в тому числі)почали телефонувати, хто на роботу, хто по справам,і всі говорили одне-дуже повільно їдемо. так не має бути!!!графік руху для чого? ...тому я ніколи не сідаю в автобус під №24...
makar Показати IP 19 Січня 2011 08:48
забув дописати... через місяць після описаного вище випадку історія повторилась з тим самим маршрутом,але з іншим водієм(того я запамятав добре). такі от бувають АНТИшумахери.
makar Показати IP 19 Січня 2011 08:58
і ще...на Конякіна,на зуп.МАГАЗИН БУДМАТЕРІАЛИ,автобус №28 не завжди зупиняється.це коли він бачить перед собою №17а.вони між собою змагаються за пасажирів на зупнках вул.Конякіна,бо на Перемоги вже не стільки бажаючих їхати саме цими маршрутками. мені то не принципово,місце роботи в центрі міста,а комусь то реально треба на ДПЗ 28-м добиратися!і людина через такі "перегони"може довго чекати на зупинці. я також за те,щоб громада розголошувала приклади ганебної поведінки водіїв маршруток з вказуванням номерних знаків іт.п інформації.
Українець до makar Показати IP 19 Січня 2011 10:19
100-пудово, підтверджую з №28 таке часто буває.Біля будматеріалів і біля Агроконтракту може не ставати. І крім №17 в них конкурент тролейбус №5.До того ж вони спішать щоб встигнути випередити №10 на мосту біля 5 школи, бо з 40-го вони виїжджають разом. Потім іде заруба до драмтеатра з №10 і №9. А з площі воз’єднання починається спокійний рух.В загальному на №28 більш-менш адекватні водії,зробиш зауваження то особливо не огризаються. Саме більше мене бісить оголошення,що заборонено розмовляти по мобільному біля водія,а водій сам говорить, буває по 20 хвилин.
Роман до Українець Показати IP 19 Січня 2011 10:48
Бісить? Особисто мене це лякає, коли водій двома руками одночасно керує, перемикає передачу, говорить по телефону і здає здачу... Бачив це на власні очі, тільки не пам'ятаю на якому маршруті...
Юлій Цезар Показати IP 19 Січня 2011 12:42
А ВАМ СЛАБО???
Справедливість Показати IP 22 Січня 2011 14:48
Шановні водії!!! Ваша робота надзвичайно важлива і відповідальна!!! А тому будьте обережні на дорозі і ввічливі до пасажирів, а ще-задовбали ваші мобільні і ваші друзі, які трандять і заважають вам їхати. Ви людей везете!!!Дітей, матерів, батьків...а НЕ ДРОВА!!!!! Дякую за розуміння і хорошу роботу тим, на хто це заслуговує!!!! Щасливої вам дороги!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus