USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Теракт в Домодєдово: український слід???
От якось навіть і не дивно такі новини читати. Хоч і сумно...


Теракт в Домодедово имеет украинский след

Согласно информации из правоохранительных органов, в подготовке и обеспечении теракта в аэропорту "Домодедово", очень вероятно, принимали участие члены украинских националистических организаций.

После событий 11 декабря на Манежной площади ряд представителей украинских националистических организаций, таких как "Тризуб им. Степана Бандеры", "Патриот Украины" и других высказали готовность помочь "поневоленным Москвой народам" в борьбе против "имперского шовинизма".

Источник отметил, что "украинский след" , весьма вероятно, тянется и за другим терактом, совершенным в московском метрополитене в марте прошлого года. В качестве смертников организаторами используются уроженцы Северного Кавказа, подготовка же проведение акций осуществляется "людьми славянской внешности", зафиксированными камерами наблюдения.

Напоминаем, что в 16.32 по Москве в аэропорту Домодедово прогремел взрыв. Взрывное устройство привел в действие террорист-смертник, который предположительно является выходцем из Северного Кавказа. В то же время, Национальный антитеррористический комитет опровергает (НАК) информацию о двух взрывах. Некоторые наблюдатели находят сходство сегодняшней террористической атаки со взрывами шахидок в московском метро 29 марта 2010 года. Эксперты считают, что ни одна из террористических группировок не возьмет на себя ответственность за взрыв в Домодедово.

Джерело - http://newsland.ru/
Коментарів: 9
анти-террор Показати IP 25 Січня 2011 17:36
editor Нічим зайнятися, всілякі дурниці розміщувати?! Адміни - куди дивитеся? Це ж повне розпалювання ворожнечі! Одні пишуть що попало, а інші раді-намагатися розмістити всяку нісенітницю! Всьому є межа! Якщо не знаєте - тероризм це дуже страшно! Це не букви на комп'ютері клацати! Палата № 6 по вас плаче!
Добрый Гоблин Показати IP 25 Січня 2011 17:48
Бред
N Показати IP 25 Січня 2011 19:22
О так-так, а до чого ще українці причетні: терактів в США 11 вересня, теракті в Токійському метро, у тому, що вимерли динозаври.
Михайло Наход Показати IP 25 Січня 2011 20:00
Насправді такими повідомленнями сіють розбрат поміж представниками двох народів недолугі представники влади сусідньої держави. А прикормлені ними ж ЗМІ розміщують таку фігню в неті. Відповіддю має бути жорстка заява нашого МЗС, але цього ми мабуть не дочекаємось ще довго :( А щодо самого теракту, то це дуже страшно - кажу це як очевидець терактів у Лондоні в липні 2005-го. Але ще страшніше те, що робиться у нашому місті - сьогодні біля банкомату на Львівській (магазин Наш Край) мене і ще одну жінку випадково ледь не вдарило куском льоду, що падав з даху :( Навіть не знаю що страшніше теракт, чи удар куском льоду по голові біля місця де постійно купа людей.
абабагаламага до Михайло Наход Показати IP 26 Січня 2011 17:45
А я вчора їв оселедця. І кістка в горлі застряла. І і хліб ковтав, і кашляв, і, перепрошую, харкав... Сльози котяться, в горлі дере... чув, що від цього помирають - мало не помер від страху. Слава Богу, проштовхнув. А оце прочитав про зсуви грунту в Колумбії.... І оце сиджу і думаю: що страшніше - кістка з оселедця чи зсуви грунту?????
Українець Показати IP 26 Січня 2011 09:25
Співчуття рідним та близьким та всім росіянам у зв"язку із такою бідою. Але, послухаєш російське ТБ та радіо, почитаєш газети і зрозумієш, що українці винні у всьому, що відбувається в Росії. Комусь, (а це добре зрозуміло кому) вигідно поширювати таку інформацію.
yav Показати IP 26 Січня 2011 09:46
Всі такі категорично одностайні... звідки така впевненість, що точно не українські націоналісти?? придурків всюди вистачає. Хоча, швидше за все, Україна до цього теракту за вуха притягнута, але бути категоричною і робити заяви про весь народ - я б не стала
Антон Показати IP 26 Січня 2011 10:15
Те, що це не українські націоналісти - зрозуміло кожному, хто клепку в голові має. Він зрозуміє і те, ЧОМУ така інформація з"явилася в інтернеті. Прочитайте ще раз повідомлення. Перечитайте коментарі під ним. Подумайте. Якщо клепку маєте - догадаєтеся, що до чого. Як ні - ну що ж - тоді підозрюйте українських націоналістів )))
M Показати IP 26 Січня 2011 12:37
Швидше за все, що це ФСБ і російські спецслужби самі організували вибух. Про мотиви і наслідки ми дізнаємось з часом. В них досвіду вистачає. Ще КДБ організовували масу подібних речей. Це нормальна практика для імперської держави, щоб тримати під контролем людей, або щоб мати привід і офіційний дозвіл проводити різного роду операції. Наприклад відновлення окупації Кавказу, чи боротьби з інакомислячими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus