USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Хочу порадитися
Друзі! Маю до вас кілька питань, на які, якщо ваша ласка, прошу усіх зацікавлених і небайдужих відповісти у коментарях до цього повідомлення.

1. Кого ви б хотіли бачити гостями чатів на "Волинських новинах"? Політиків? Медиків? Чиновників? Журналістів? Культурних діячів? Можна називати конкретних людей.

2. Чи цікавий для вас формат чатів та відео-чатів на "Волинських новинах"? Чим він вас не влаштовує? Що б ви просили поміняти у ньому?

3. Чи підтримуєте ви ідею створення форуму на "Волинських новинах"?

Наперед дякую за небайдужість і поради. Редакції справді цікава і важлива ваша думка.
Коментарів: 22
Читач Показати IP 4 Лютого 2011 12:39
Мене не влаштовує, що чатів мало. І не треба політиків - набридли. давай співаків, музикантів, кавеенщиків, молодь! Відео-чати не дивлюся а форум давно пора!!!!!!!!!!!!!!!!
Теж Читач до Читач Показати IP 4 Лютого 2011 15:24
Крутеликів якихось слід теж почути. Цікаві люди, в них життя зовсім інше.
Стрийко Показати IP 4 Лютого 2011 12:45
1. Все-таки, найбільш дражливі теми у ВН - це теми, що стосуються політиків та чиновників. Тому нам цікавіше перемивати кістки їм, а не, скажімо, медикам чи співакам. 2. ? 3. По-моєму, існуючий формат, коли будь-яка новина може стати майданчиком для міні-форуму, є дуже зручною. Крім того є розділ свої новини, де читач може також формувати якусь інформаційну новину. Думаю, вам не слід міняти формат.
Роман Степанів до Стрийко Показати IP 4 Лютого 2011 13:04
Форум зручніший в обговоренні, як окрема новника. Зокрема тому, що там теми зручно шукати. А в безлічі новин попробуй знайди! Я - за форум!
Стрийко до Роман Степанів Показати IP 4 Лютого 2011 14:15
Може й так.
Анатолій Котлюк Показати IP 4 Лютого 2011 13:03
1. підтримую щодо політиків. хай собі в блогах пишуть. краще поетів і різних митців. або ж медиків, більше спеціалізованих людей. 2. Формат суперовий 3. Форуми вже своє відживають.
Журналіст Показати IP 4 Лютого 2011 13:12
Вважаю, що через чати на ВН мають пройти УСІ перші особи області і міст - Клімчук, Романюк, Войтович, Кіндер, Сапожніков, Саганюк. Ну і Кривицький ))) А то усі ніби як після виборів подавали інтерв"ю, але там були одні порожні слова. А зараз їм уже і поконкретніше моржна ставити питання
ostap Показати IP 4 Лютого 2011 13:26
Форум - треба. Чати - треба. Виступи політиків та гсподарників місцевого рівня - треба. Тостей міста - теж. Можна робити чати на теми консультацій по законодавстві, по соц.питаннях, по житлово- комунальних і т. д. Також можна було б щоб хтось узагальнював думку дописувачів і доносив її до влади чи того про кого говорять а потім бачити результат наших дискусій. Зменшити кількість флуду і придирання журналістів один до одного. В "свої новинах" - не цікаво передивлятися під темою "ой як красіво" якусь бузину з Ютюба. Оприлюдніть ніки власних журналістів, або дайте їм свої ніки, щоб уявляти з ким спориш. Цікаво спілкуватися з фахівцями на форумах ів коментах а не читати "сам дурак" і т. д.
Віруючий Показати IP 4 Лютого 2011 13:44
Дайош форум!
seal Показати IP 4 Лютого 2011 14:03
Пункти 1 і 2 можна було би урізноманітнити не лише відомими людьми, а й простими громадянами міста. Цікаво було б почути думки й рядових мешканців, а не лише, так би мовити "еліти". Щодо п.3, то форум - штука цікава. Але його якимось чином потрібно рекламувати і розкручувати. Наприклад на VIPi він існує давно, але чомусь не прижився і не виявляє ніякої активності (останній допис був ще 03.08.2010)
VSC Показати IP 4 Лютого 2011 14:46
1. Политиков и бизнесюков без вашего чата много в жизни. Голова от них пухнет. Какой смысл общаться с патологическими лжецами? Правды не скажут, соврут - недорого возьмут. Давайте в чаты творческих личностей, известных специалистов в области медицины, культуры, образования итд. Если найдутся такие :) 2. и3. - все устраивает.
Стрийко до VSC Показати IP 4 Лютого 2011 15:19
Ви ніби й правильно пишете. Але це лише ілюзія. Насправді про рівень популярності тієї чи іншої теми можна судити по кількості коментарів до неї. Порівняйте кількість коментарів до новини про ФК Волинь чи Кантабіле і, наприклад, про засідання міськради. І все стане зрозумілим.
і ще Показати IP 4 Лютого 2011 15:38
1. Поменше політики. 2. Складіть інструкцію як настроїти комп"ютер щоб показувало інтернет-телебачення, я ще жодного ефіру незмогла переглянути, дивлюсь лише записи у відеоархіві 3. Ідею створення форуму вважаю доцільною, а щодо Свої Новин, то досить туди додавати відео з ютуба, несолідно
Zheniok Показати IP 4 Лютого 2011 15:40
1. Всіх потроху, Кварца би хотілось на чаті побачити 2. претензій немає 3. форум дійсно потрібен, жодного адекватного Луцького/Волинського форуму не знаю, було б добре щоб ви свторили
Маргарита Показати IP 4 Лютого 2011 16:40
Форум - це можливість широко розкрити цікаву тему, обмити всі кісточки;) Як на мене, творчі люди(художники, поети, письменники, пародисти, актори) - ідеальні кандидати - гості "ВН".
Михайло Наход Показати IP 4 Лютого 2011 17:28
1-2. Чати та відео-чати річ цікава і потрібна, майбутнє за відео-інтернетом. Запрошувати потрібно різних людей - фахівців з різних сфер, щоб могли спілкуватись по суті проблем. До політиків зазвичай інтерес більший, але часто говорять вони те, що їм вигідно, а не тещо хоче почути народ. 3. Форум мабуть не доречний. Але тут треба порадитись з фахівцями, є ряд нюансів.
Zozulechka Показати IP 4 Лютого 2011 19:40
Даєш Вечірні Посиденьки з Ольгою та Костянтином!!!))) Форум і в коментах рулить...
Ладомир Показати IP 4 Лютого 2011 20:17
1. НЕ політиків і НЕ чиновників. Толку з них:( тільки настрій псують. 2. Влаштовує 3. Підтримую. Тільки модератор повинен бути швидший.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 4 Лютого 2011 20:34
1. Увесь перелік персонажів, пропонований вами, пане Ричук, до спілкування - цікавий. Зловила себе на думці, що й з журналістами було б цікаво побалакати через інет. А чом би й ні. У кожного знайдеться чимало цікавих, навіть кумедних історій, котрі не ввійшли в газетний чи телематеріал. Політики та посадовці? Як же без них. Думаю, до таких персон буде ого як багато запитань. Щодо культурних діячів, то мені особисто буде цікаво, але, думаю, суспільний інтереc буде дещо меншим. Ну, не доросли ми масово до такого. Хоча я можу й помилятися. А, може, нарешті прищепимо любов до високого за посередництвом інтернету. І ще - певно, варто запрошувати усіх, але чергувати тематично, аби не набридало. от і все. 2. Відео не дивлюся. Даруйте "Волинські новини", але просто бракує часу. Врешті на таке є телевізійники. 3. Чат? Навіть не знаю. Здається, працювати в режими коментарів цікавіше. тут одразу видно, чи цікавить народ ця тема. А ще іноді й не думаєш і собі щось нацарапати, а так текст візьме за душу... Іноді коменти читати значно цікавіше, ніж повідомлення! Навіть до постійних ніків уже звикла. Але, що заважає ВН зробити ще й чат? В добру путь із гарними ідеями.
Soldier of fortune Показати IP 4 Лютого 2011 22:46
Редагування - те, що дратує найбільше. УНІАН - шанована агенція і не редагує коментарів. А ВН, маючи цензуру, проявляють свою кишеньковість і провінційність. А ще - матеріали з висловлюваннями провладних політиків та їх статті коментувати взагалі - зась! Керована демократія та й годі. Пишуть відверті мати дописувачі - censored і усе. За форумами важко встежити і часу інколи немає. Обговорення розгортаються навколо новин і цього досить. Розумію, що це правила власників сайту, але насправді це був би "+". Best!
Опа! і ще кілька ніків Показати IP 7 Лютого 2011 19:55
Шановний Юрій Ричук! Хочу почути Ваше пояснення з приводувстановленого алгоритму розміщення коментарів до статей на Волинських новинах.Не зовсім зрозуміло, чому мають місце відкрито образливі для особистості (на фізіологічному рівні) коментарі і, разом з тим, тупо ігноруються коментарі, які відкривають очі на деякі явища, але не зовсім є зручними для когось з керівників? Отже виникає питання: Ви рахуєте себе четвертою владою, чи змушені іноді поступатись перед власною совістю?...
Ашот Показати IP 8 Лютого 2011 15:38
Бачив волинські посиденькі з монатіком - сподобалось. Таке треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus