USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Навчіть так писати....
Я ридав. І це були не скупі чоловічі сльози - це були ридання, викликані тим особливим, щемливим відчуттям обурення людською жорстокістю, до якого було домішане щире почуття любові і безмежної вдячності тому, хто у боротьбі за наше щастя не шкодує себе, а у відповідь отримує стусани і незбагненну людську черствість.

Любий читачу! Ти, напевно, запитаєш: що викликало в мене цей буревій емоцій? Чому серце моє палає ненавистю до ворогів, а очі світяться вогнем Любові і Вдячності?

А все тому, що на "Волинській правді" я почитав ОСЬ ЦЕ!


Міському голові оголосили війну збанкрутілі політики?

Шановна редакціє «Волинської правди»! Читаю ваше інтернет-видання з перших днів його заснування. Не все мені, скажу відверто, тут подобається. Але ви маєте власну позицію – чесно розповідаєте про те, що відбувається в Луцьку, в нашій області, в Україні. Тому маю надію, що опублікуєте і мої роздуми про те, що наболіло на душі. Бо не можна вже мовчати, коли не просто ображають міського голову, а топчуться по всіх нас, плюють у душу всім нам, жителям обласного центру.

Напевне, і на Волині вистачає тих, кому дуже вже хочеться, щоб «у Луцьку було все не по-людськи». Навряд чи це елементарна хвороблива патологія, вияв найпримітивнішої заздрісності. Швидше за все – це спроби скористатися будь-яким приводом, щоб «вставити палки у колеса» команді міського голови, якому довірили владу лучани.

Коли спочатку подібні акції здавалися випадковостями, спонтанним реагуванням тих, хто програв виборчу кампанію, то вже зараз можна говорити про певну систему з залученням відповідних ресурсів, у тому числі – й інформаційних. Війну проти Миколи Романюка фактично розпочали тоді, коли він навіть не встиг зробити очікуваних помилок (не помиляється хіба той, хто не працює).

Один із тих ударів, які не могли не бути сплановами (очевидно, й відповідно оплаченими?), спробували завдати й минулого тижня. Коли в Луцьку замайоріли державні прапори з нагоди визволення міста, жителі обласного центру побачили і групку молодиків із плакатами. Учасників пікету, виявляється, обурило те, що міський голова у своїх діях намагається «бути добрим для всіх». За такою логікою він мусив би добрим тільки для декого або ж чинити зло для всіх?

Оскільки ж мер хоче добра для міста і лучан, то за це «віддячили» образливими ярликами, обізвавши його Іудою, «луцьким Льонею-космонавтом». А пояснення цих «плювків» – начебто образа за те, що міський голова, як і більшість депутатів міськради, висловив свою позицію щодо рішень судів про позбавлення Степана Бандери звання Героя України. Тому й на двох інших транспарантах вправною рукою художника виведено навряд чи відредаговане юними «авангардівцями» одкровення: «Романюк + Бандера = однодумці» та «Романюк – не наш мер». Невже принципова позиція міського голови так згуртувала кількох молодиків з абсолютно різних політичних структур? Невже їх так ображає, коли в Луцьку не відрікаються від тих, хто віддав своє життя за Україну? Їм так щиро захотілося, аби торжествували водночас «анархія» та «справедливість»?

Ряд подібних запитань можна продовжити. Однак суть у тому, що коли б Микола Романюк проголосував інакше, його б теж обізвали бойові безбожники Іудою чи ще якось. Точніше, вони б тільки озвучили те, що вирішили господарі, де навряд чи пошановуються принциповість і порядність. Адже ж, як у військовому підрозділі під час стрільб, на команду «Огонь», наввипередки відповідають: «Цель вижу, понял».

Інше питання, що рано чи пізно принаймні частина «стрілків» зрозуміє, що стріляє і в себе, виконуючи чиюсь волю. Хай, можливо, навіть непогано профінансовану, за тридцять або скількись там срібняків (чи то зелених)

Під час виборчої кампанії нинішньому міському голові «допомагали», запрограмовуючи поразку, кривобарвними каракулями на загорожах та будинках «Коммунисты с Романюком». І чого домоглися? Виборці, люди з різними ідеологічними і політичними поглядами, не піймалися на наживку провокаторів. Вони сказали «так» людині, яка вміє поєднувати надзвичайну працездатність, непідробну людяність, відданість громаді, яка володіє здатністю тримати удар, не ховатися за спину і гуртувати навіть опонентів, не вибачаючи хіба підлості.

Тому й ця війна проти Миколи Романюка вже стала фактично війною проти лучан, які обрали його міським головою. А перемогти всю громаду, навіть використовуючи весь арсенал підступів і підлості, неможливо. Тим паче тим банкрутам, які не можуть змиритися зі своєю поразкою під час виборів міського голови та «кидають на амбразури» ще не втрачену молодь.
Іван Макарук, лучанин
Коментарів: 15
makar Показати IP 10 Лютого 2011 16:03
добре,хоч автора не підписали John Smith. моя думка:автор -прес служба мера МЯРа.
yav Показати IP 10 Лютого 2011 16:47
мене дивує позиція вол.правди. Був Шиба - йому невтомно кланялись, прийшов Романюк - те саме. Прям якийсь неофіційний сайт міського голови Луцька
Tarantino до yav Показати IP 10 Лютого 2011 16:58
Це називається - "нос по ветру" )))
))) до Tarantino Показати IP 10 Лютого 2011 21:01
а еще "Не писать против ветру", ага
Лучано Показати IP 10 Лютого 2011 17:07
А що Романюк хотів щоб йому руки цілували при зустрічі? Це тобі не в офісі банку штани протирати, і не з крісла ОДА грамоти вручати рисуючись перед камерами. Тут пахати треба. Але "руки, що нічого не крали" з дупи ростуть.
Панас Показати IP 10 Лютого 2011 17:41
МЯРа я так розумію це Радавська? А де вона зараз і куди милиться? Невже такими слізогінними матеріалами доводить свою відданість і потрібність?
Партнер Показати IP 10 Лютого 2011 18:25
Радавська - хороша дєвочка, и уже не замужем. У нее пышные формы, чего вы к ней цепляетесь?
Фрутті Показати IP 10 Лютого 2011 18:30
Волинська правда - хороший сайт! Розумію, що ви конкуруєте. То не годиться виставляти себе, нібито ВН кращі за ВП! Будьте мудрими!
дуст Показати IP 10 Лютого 2011 18:39
Якщо ситий їсть дешеву гречку -а решта слухає казки про смак та проблеми цієї каші?? А в решті правда одна- де такі багаті та ситі не тільки гречкою будуть особливо тужититись. ЛУЦЬКИМИ ПРОБЛЕМАМИ!
рис Показати IP 10 Лютого 2011 19:17
Дусту. Очевидно, забужан. Ще гречки не наївся? Дивись, щоб не росперло! Видно, що добрий дуст.
Стелла Показати IP 10 Лютого 2011 19:19
Романюк - секси! Люблю его!
Оце так Показати IP 10 Лютого 2011 20:15
Ричук, харош вже бути Тарантіно
))) Показати IP 10 Лютого 2011 20:55
Возрождение Семена Корявого ))) им хоть хватит ума вызвать Бельского из Крыма, чтобы он такие маразмы отфильтровывал, или Бельскому хватает ума не возвращаться?
ХАН НАРХІСТ Показати IP 11 Лютого 2011 02:10
Про анархістів Ви даремно. Анар Хія - мать порядку.
goodok Показати IP 11 Лютого 2011 09:58
Бачив той мітинг, де Романюка льоньою-космонавтом назвали... зібрались пару ушльопків, навіть не з однієї організації, під червоними прапорами "комсомольська молодь" (чи щось таке) і таку вже хрень морозили шо я в шоці просто! Акція явно зроблена так, щоб лучани на неї зреагували негативно. От і думайте який льоня її спланував...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus