USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.90
Свідком цього я став в одному із супермаркетів Києва...


— Женщина, Вы что? Не видите, что с вас течет? — Касирка «Сільпи» підібрала не зовсім доречні слова.

Пані непевного віку у чорному шкіряному пальті зиркнула лихим поглядом з-під волохатої шапки. Вік шапки, як і пальта, був також непевним.

Как завернули — так и течет! — На касовій стрічці у передсмертних судомах сіпалась велика рибина. Навколо розтікалась неприємна калюжа. Касова дівчина заходилась наводити лад.

Попри чергу до жінки просунувся високий чоловік, сивий та вусатий. — Наташа, я вот еще взял. — На мокру стрічку гепнулась літрова пляшка пива, чекушка, велика пачка чіпсів і стіморол.

Жінка зиркнула, але нічого не сказала.

Пані в парі з сивочолим вусанем когось нагадувала.

Пакет нада? — Спалаху симпатій між касиркою та жіночкою не передбачалось.

Нет! — З кишені шкіряного пальта з’явився квітчастий кульок, побитий життям, як і його хазяйка.

Вже розрахувавшись та йдучи до виходу, я знову побачив парочку. І впізнав: це ж Наталя Вітренко та Володимир Марченко. Незламні борці з усіма режимами!

Незламні борці порпались у пакеті. Потім мовчки вийшли з супермаркету та важкою ходою посунули в темряву. З пакету в руках Марченка стирчала риб’яча голова.
Коментарів: 5
Mirna Показати IP 14 Лютого 2011 17:08
розкішно)
не правда Показати IP 14 Лютого 2011 17:24
З Вітренко уже давно "ничего не течет" - там уже років з 30 як настав глибокий клімакс. До того ж ще й на голову. Тому бідному партагейносе Марченку нічого не залишається як горілку пивом закушувати.
:)))) Показати IP 14 Лютого 2011 18:24
до не правда Читаючи твій коментар склалось враженння ,що ти повний придурок (зазвичай такі слова не вживаю,але в даному випадку інші не так влучно б тебе охарактеризували).Спец по клімаксам .....
ПРОХОЖИЙ Показати IP 14 Лютого 2011 20:22
Тут дело не в рыбе. Тут проблема с Натахой. Я Был в Крыму - так там все побережье заклеено было ее афишами. Она профессионально ругает всю власть и собирает на свои концерты ущербных всех возрастов и категорий.А рыба в это время течет - куда ей деваться. Рыба течет , хозяйка тухнет , а мы все гнием с головы - ждем , когда в Киеве разденутся тетки... И это все - называется ЖИСЬ... Главно дело , чтобы из ротовых отверстий социалистов пахло масонским стиморолом . Ура !!!
(((: Показати IP 14 Лютого 2011 20:43
Не завидуйте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus