USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28
Світ вражає: Чим відрізняється патріот від сепаратиста!
Останнім часом у риториці офіційних представників Російської Федерації спостерігаються надпотужні спроби виправдати сепаратизм в Україні.
 
       На основі нещодавніх повідомлень у центральних російських ЗМІ, Росія намагається звинуватити Україну у застосуванні т.зв. "подвійних стандартів", порівнюючи події на Євромайдані і теперішні сепаратистські акції, котрі відбуваються на півдні та сході України. Зважаючи на такі закиди північного сусіда, влада України висловила жаль з приводу того, що офіційні представники Російської Федерації не розуміють чи не бажають розуміти різницю між подіями Євромайдану і сучасними сепаратистськими акціями.
      По-перше, під час Євромайдану люди повстали і вмирали із Державним прапором України; проте, інспіровані російською стороною теперішні події на півдні та сході, вже не кажучи про злочинну окупацію Автономної Республіки Крим, відбуваються під стягами іноземної держави і супроводжуються наругою над українськими державними символами.
       По-друге, під час Євромайдану протестувальники виступали за єдність і територіальну цілісність Української держави; сепаратисти в Криму, на півдні і сході України намагаються розколоти нашу країну на догоду Кремлю; вони ретранслюють вимоги та гасла, котрі озвучуються офіційними представниками Російської Федерації, що засвідчує про те, хто дійсно інспірує і керує ними.
        По-третє, євромайданівці відстоювали європейське демократичне майбутнє України, у якому немає місця корупції, свавіллю чиновників і правоохоронних органів, вимаганню, порушенню прав та свобод громадян, незалежно від їх національності, релігії та мови спілкування; замість цього сепаратисти в Криму, на півдні і сході України кидають мешканців цих регіонів в безодню минулого – деградації, безправ’я, корупції, бідності, у світ "совка"!
        Насправді те, що робить сьогодні Росія на півдні і сході нашої країни є намаганням, за будь-яку ціну, втримати Україну у сфері свого впливу. Північний "сусід" ніяк не може зрозуміти та змиритися із тим, що громадяни України, крім купки проплачених сепаратистів та їх посібників, не бажають жити в минулому, у яке нас так заманює Москва. Справжньою мрією українців є побудова сучасної держави на основі загальносвітових та європейських демократичних цінностей.
Коментарів: 7
патріот Показати IP 11 Квітня 2014 17:45
справжнісінька правда.
Антисепаратист Показати IP 11 Квітня 2014 21:36
Гадаю, що саме РАСЄЯ є справжнім "каталізатором" сепаратизму на Сході, Півдні та Криму. Згоден з автором, дійсно, потрібно силовикам терміново вживати адекватних дій аби не втратити ще частину України!!!
Вільна Волинь до Антисепаратист Показати IP 12 Квітня 2014 08:40
А політики та радикально налаштовані партії, які на догоду націоналістичним силам розводили демагогоію про українську мову, як єдину, про "чемодан, вокзал, Росія" і про таке інше, не винні? До того як Крим віджали, всі були такими борзими патріотами, а тепер готові російську другою державною ввести, аби схід не втратити. Так треба було від початку на цих темах не спекулювати і не загострювати штучного розділення, яке сьогодні досягло піку. Не треба у всьому винуватити Росію і росіян, бо ми в себе самі багато чого наворотили без зайвої допомоги.
Дід Панас Показати IP 12 Квітня 2014 02:41
не бачу жодної різниці, методи силового захвату влади і у одних, і в других ті ж самі.
Джулія до Дід Панас Показати IP 12 Квітня 2014 09:37
Підіть до окуліста.
окуліст до Джулія Показати IP 12 Квітня 2014 18:13
Дід пилип на одне око бачит
123 Показати IP 13 Квітня 2014 01:02
Кретінізм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus