USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Фотограф з України показав знімки рожевого озера Херсонщини і потрапив до шортлиста престижної премії
Знімки одеського фотографа Євгена Самученка із озерами рожевого кольору, що на Херсонщині, увійшли до шортлиста конкурсу Sony World Photo Awards.

Про це фотограф повідомив на своїй Facebook-сторінці, інформує ТСН.

Серія фото називається At the Pink Planet («На Рожевій планеті»). На кадрах зображені пейзажі з Лемурійського озера, яке ще називають Рожевим.

Такого забарвлення озеро набуває через водорості у ньому. Фотограф з Одеси Євген Самученко зробив світлини водойми з висоти за допомогою дрона.


«Коли ви вперше бачите рожеві соляні озера Херсонській області в Україні, здається, ніби дивитеся на іншу планету. У літні місяці мікроскопічні водорості змушують воду ставати рожевого і червоного кольорів. Знайти місце, де можна подивитися на озеро згори, майже неможливо, тому я вирішив використати дрон, щоб передати атмосферу цього незвичайного місця», – розповів Євген.

Конкурс Sony World Photography Awards нагороджує фотографів у різних жанрах, премія проводиться щорічно. У 2020 році на конкурс подали 135 тисяч знімків, у ньому взяли участь представники 163 країн.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus