USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Російські журналісти зізналися, що брешуть про Україну. ВІДЕО
Російські журналісти «зливали» терористам інформацію про розташування блокпостів української армії.
Про це інформують Fakty.ictv.ua

На Дніпропетровщині затримали двох журналістів офіційного телеканалу збройних сил Росії «Звезда» - громадян Росії та двох жителів Донеччини, які перевозили іноземців до Дніпропетровська. Затриманий російський медійник зізнався у відвертій пропаганді та брехні про Україну.

У російських журналістів виявили дані про їх контакти «з найманцями та диверсантами з Росії, зокрема з Алєксандром Мажаєвим, відомим під прізвиськом «Бабай», які не потрапляли до телесюжетів для російських новин».

Крім того, працівники «Звезди» таємно знімали блокпости української армії, після чого відповідна інформація потрапляла до Москви та терористів.

Два мешканці Донбасу, чоловік та жінка, перевозили російських журналістів за грошову винагороду.
Коментарів: 3
галина Показати IP 16 Червня 2014 15:58
Про зраду мешканців зі Сходу, для нас не велика новина, вони за 100руб. не гривнів, продадуть навіть не батька, а й матір. У нас в Горлівці живуть друзі, ми їх запрошуємо їхать до нас, вони нам відповідають, "о чем вы говорите, мы отсюда не можем выехать, потому что убьют, к вам едут те, что бегали с Русскими флажками и кричали Россия, Россия, все они рынули на запад, а не в Россию, так что они вам кровушки выпустят не мало. Готовтесь."
Дончанин до галина Показати IP 16 Червня 2014 17:59
Объясни мне, соответствуют ли действия журналистов, описанные в статье международному статусу журналиста. Если они соответствуют статусу, то о чем статья? Если не соответствуют, то журналисты АВТОМАТИЧЕСКИ теряют свой статус. В таком случае, объясни мне непонятливому, ПОЧЕМУ Украина отпустила журналистов, а не осудила их, как шпионов? Понимаешь, я такой непонятливый. Вот и объясни мне ЭЛЕМЕНТАРНЫЕ вещи.
галина дончанину Показати IP 17 Червня 2014 09:47
Ти абсолютно прав щодо журналістів, наші журналісти в Рсії затримані, їх ніхто і не думає відпускать, мало того ще й показовий суд зробляти, а російських відпустили просто так, і один Бог знає скільки вони нашкодили Україні, а зараз там дома розповідають, які Українці дурні, то ж хай би штраф заплатили і то поки не заплатить не відпускать, а покарання за такі дії повинні бути, або ж помінять на наших затриманих, а ми хочемо бути добренькими, Росія того не оцінить, ця порядність до них навіть не доходить, я мала на увазі тих жителів Донеччини ,які перевозили цих журналістів - продажні шкури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus