USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Справа Roshen: за що Росія «списала» Порошенку мільйони доларів

Арбітражний суд Липецької області прийняв сторону кондитерської фабрики Roshen, що належить Петру Порошенку, в суперечці з Федеральною податковою службою Росії.

Росія пробачає Порошенку майже мільйон доларів податкових претензій і відшкодовує ПДВ.

Ось вам і наслідки голосування за проект Конституції з можливістю легалізації терористів ЛНР і ДНР.

Про це пише УНА-УНСО з посиланням на "Корреспондент".

Суд визнав незаконним рішення міжрайонної податкової інспекції ФПС по найбільших платниках податків в Липецькій області, яка донарахувала липецкой фабриці більше 35 млн руб ПДВ, пені та штрафів. Також з ліпецької фабрики Рошен невдовзі знімуть арешт і закриють кримінальну справу по несплаті податків на суму близько 2,5 млн. доларів за 2012-13 роки. Це відбудеться за домовленостями з Путіним в обмін на остаточне ухвалення змін до Конституції.

Також ще одним рішенням податківцям відмовлено в застосуванні податкового відрахування по ПДВ за четвертий квартал 2014 року і повернення 25,9 млн руб. Ось так Порошенко оцінив славу героїв, які віддали і віддають своє життя і здоров’я на Донбасі.

Мотиваційна частина рішення поки не опублікована.

Сьогодні особливий статус.

Завтра Захарченко і Плотницький стають державними діячами.

Післязавтра їх бандформування становляться українською поліцією.

Невдовзі ЛНР і ДНР делегують свої представників в парламент і будуть формувати уряд.

Коментарів: 47
Анонім Показати IP 25 Липня 2015 16:04
Такого, як торгаш, ще не було в нас президента!!!!!, Дав фору навіть ющенку, а януковичу тим більше........
Анонім до Анонім Показати IP 17 Серпня 2015 17:56
Бред!Ради ляма никто не будет и чесаться!!
Волинь Показати IP 26 Липня 2015 12:30
Тому що КРУГОМ ОДНІ ЖИДИ !!!
Анонім до Волинь Показати IP 1 Серпня 2015 22:26
Дурень ти
олек Рівне до Волинь Показати IP 20 Серпня 2015 19:43
вони прекрасні люди до моменту коли треба поділити гроші, тоді вони стають такі що не те що Україну а і матір рідну за долар продадуть , хто керує тєелебаченням ???? і розказує як нам треба жити , хто має мільярди із нашої України. а чому їх надто було багато у Рівному хто знає ???? , цар за їхню хитрожопість забороняв поселятись ближче великих мість на відстань ближче 300 кілометрів томк вониі і скинули його у 1917 році .
ЛУЧАНИН Показати IP 28 Липня 2015 14:56
Ось так вам ЖИТИ ПО НОВОМУ!
Українець Показати IP 29 Липня 2015 11:00
Ось так обирати не головою, а розорахунком"економії на другому турі".
галичанка Показати IP 30 Липня 2015 12:17
Не думай петя що ти всіх перехитрив,народ наш наївний,терплячий та терпіння не безконечне,згадай Майдан
Анонім до галичанка Показати IP 31 Серпня 2015 13:54
час розплати народу Украъни ПРИЙДЕ
галичанка Показати IP 30 Липня 2015 12:39
Я не вірила йому з самого початку.Вся біда наша в тому,що в нас такий розумний та патріотичний народ,але такий наївний та довірливий,а ще в багатьох коротка пам"ять.Чому всі так швидко забули його минуле Обвели нас в черговий раз навкруг пальця,а тепер милуйтеся на їхні саьодовольні рожі.в той час як кожного дня гинуть кращі сини нашого народу.Що це за мирний договір,в нас стріляють,а ми не маємо права давати відсіч.Люди ,ви під гіпнозом?Чому зсамого початку не підняли питання Будапештського договору? Чому всі ставки на якісь договорняки з участю кучми,,медведчуката іншої братії.Невже для того стояв майдан?
ЛЕВ до галичанка Показати IP 7 Вересня 2015 11:58
СМЕЛО ИОВАРИЩИ В НОГУ ГРУДЬЮ МЫ ЛЯЖЕМ В БОРЬБЕ ДЛЯ АЛИГАРХОВ ДОРОГУ МЫ ВСЕ ПРОЛОЖИМ ВОТМЕ ОХ РОДИЛИСЬ МЫ В БЕРЛОГЕ И ВСЕ В БЕРЛОГЕ ПОМРЁМ НО АЛИГАРХАМ СВОБОДУ К СЧАСТЬЮ МЫ ДРУЖНО КУЁМ
Світлана Показати IP 30 Липня 2015 16:54
Немає слів, душа болить за наш народ,в голові не складається те що робиться,за що так олігархи,депутати та Порошенко з нами за що,,,,,,,,,,,,схаменіться !!!!!!!!!!!!!!!вами керує нечистий,але на все є воля Божа!
Анонім до Світлана Показати IP 27 Серпня 2015 13:59
Схаменіться. При януковичі ви так не скіглили. Боялися, а зараз язики розвязались. Багато диванних умників, які тут вилізли з коментарями кроме як скіглить і заздрить чужому успіху нічого не можуть. Відривайте свої ж*.... від диванів ідіть займайте чергу, скоро вибори. Бувші регіонали будуть роздавать гречку.
Ігор до Анонім Показати IP 6 Вересня 2015 21:41
А ти Порошкові шоколадки роздавати будеш??
Веселовський до Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 08:16
При Януковиче ПИСАЛИ и НЕ БОЯЛИСЬ ! Не надо ВРАТЬ !
Пенсіонер Показати IP 2 Серпня 2015 11:00
Чи запам"ятає народ,що олігархів до влади не можна допускати?Чи знову на чергових виборах буде обирати тільки вухами,слухаючи обіцянки?Всі бачили,як швидко з початку війни став "рукопожатим" Путін у Порошенка?А після взаємного обміну такими подарунуками почне Порошенко обніматися і цілуватися з Путіним.Чи я вгадав?
опяяя Показати IP 2 Серпня 2015 17:10
все ж договариваться лучше,чем воевать
BEN Показати IP 3 Серпня 2015 11:06
ПОРОШЕНКО продажна брехлива Жидівська ш**ха яка дбає тільки за власні інтереси!!!
v.vinichuk2015@yande до BEN Показати IP 1 Вересня 2015 13:29
не занимайтесь сплетнями. Вас как лохов имеют а вы ташитесь. Порошенко за миллион долларов, бред... Для вас миллион фантастика, а для Порошенка один раз в ресторан сходить.
dushka Показати IP 10 Серпня 2015 11:37
Нас історія вчить, що нічому не вчить!!!!!!! Продаємося в енний раз за пустопорожні обіцянки-цяцянки, гречку, 200-400 грн. Як вже самим так любо бути в ярмі, то подумали б хоча про своїх дітей та онуків. Прийде час і вони будуть проклинати нас сьогоднішних.
234 Показати IP 11 Серпня 2015 16:21
господи, це ще раз доводить як порох бреше народу. обзиває путіна вражою стороною а сам виграє суди на мільйони при тому бізнес в убогій
міла Показати IP 11 Серпня 2015 16:25
ото дожилися і не стидно пороху так брехати в очі людям. всі сміються з того вальцмана - синяка а він спокійно й далі робить бізнес на крові людей та сльозах дітей. одних довів до убогості та голоду, а других вбиває. путіна обзиває вражиною а сам суди в росії виграє. доки ж таке триватиме стидно світу в очі дивитися
аня до міла Показати IP 12 Серпня 2015 15:04
ПОРОШЕНКО продажна брехлива Жидівська, дожилися і не стидно пороху так брехати в очі людям. всі сміються з того вальцмана - синяка а він спокійно й далі робить бізнес на крові людей та сльозах дітей. одних довів до убогості та голоду, а других вбиває. путіна обзиває вражиною а сам суди в росії виграє. доки ж таке триватиме стидно світу в очі дивитися
ось так Показати IP 16 Серпня 2015 13:57
"ЖИТИ по НОВОМУ"-обіцяв п.порошенко. Він виконує цю обіцянку."Живемо" по-новому так,що це вже життям назвати страшно- ціни захмарні на все,ось на електроенергію знову ціну піднимуть,тому здорожчає все знову.
уКРАІНЕЦЬ. Показати IP 16 Серпня 2015 15:04
мАЕМО ТЕ ЩО МАЕМО!.кРОВУШКА уКРАІНЦІВ ДАРОМ НА ЗЕМЛЮ НЕ ПРОЛЕТЬСЯ. бУДЕ ПО ЗАСЛУЗІ. ЗОВСІМ СТРАХ ЗАГУБИВ. пО НОВІШОМУ ВЖЕ ЖИВЕМО. тАК ПАНЕ пЕТРО. пРЕЗИДЕНТОМ НАЗВАТИ НЕ МОЖУ.
Анонім до уКРАІНЕЦЬ. Показати IP 14 Жовтня 2015 12:03
коментар було видалено
светлана Показати IP 17 Серпня 2015 11:52
Зажили по-новому хуже не куда!
Андрій Показати IP 21 Серпня 2015 00:49
Не будьте наївними, Панове! Стаття – повна інформаційна качка, покликана вкинути Вам у голову привід поплюватися словами, і полити лайном свого президента! Можливо Ви розчаровані, бо думали, що хтось за Вас прийде і вирішить усі Ваші питання, роздасть «по цукерці» для народу і всі в одну мить перестануть давати хабарі за перевищення швидкості, перестануть давати відкати чиновникам любого рівня в держ. установах? Почни з себе, а тоді вимагай у Порошенка! 23 роки в нас не було жодної системної державо-творчої політики, за виключенням окремих діячів-патріотів, і з приходом Порошенка мало в одну мить все вирішитись? За одну ніч! Так буває тільки в казці! Я б сказав, в такому випадку, на зорі незалежності нам «свідомим» потрібно було обирати не Кравчука, а Чорновола, можливо тоді б історія нашої держави закрутилась по іншому? «Також з ліпецької фабрики Рошен невдовзі знімуть арешт і закриють кримінальну справу по несплаті податків на суму близько 2,5 млн. доларів за 2012-13 роки» 1. «Невдовзі» - це коли? 2. Невже Ви всі думаєте, що Липецька фабрика Roshen єдиний актив нашого президента? 3. «2,5 млн. доларів за 2012-13 роки» - це надто копійчана справа, щоб за неї розмінюватись при активах Порошенка! 4. Справу виграно у суді, тому що «Roshen» - за статутом «Міжнародна Кондитерська Корпорація» В кінці-кінців, бізнес Roshen повністю переорієнтовується з російського на європейський ринок споживачів. (До речі, до 2013 р. 50% всього виробництва «Roshen», а це 8 фабрик). Перш ніж робити висновки, поцікавтесь аналітичною інформацією! Мені особисто приємно, що продукт, який виробляється в Україні, є представлений і продається в Європі і навіть в Японії http://mignews.com.ua/biznes/5244228.html! http://www.ukrinform.ua/rus/news/roshen_vishel_na_polskiy_rinok_1758160 «Завтра Захарченко і Плотницький стають державними діячами. Післязавтра їх бандформування становляться українською поліцією.» А де ж логіка? Для чого «поганому» Порошенку втрачати контроль над Україною? Мабуть він сам думає тут «рулити»? А щоб рулити – треба навести порядок! Так що, розслабтесь і думайте чим зайняти себе, бажаю кожному створити бізнес типу «Roshen» :) Ти думаєш в такий переломний і важкий час для країни ТИ особисто зміг би більше зробити займаючи посаду ПРЕЗИДЕНТА? Що корисного для своєї Країни ТИ зробив сьогодні, а вчора? Хватить лити яд! Займись добрим ділом! Займи себе! Слава Україні!!!
Сергій до Андрій Показати IP 27 Серпня 2015 19:13
Два мільйони $ це для вас певно копійчана справа, бо у вас їх не було і ніколи не буде. А людина, що оберьає мільйярдами як ніхто інша знає, що мільйон мільярд береже. Поки ви кричите "Слава Україні" Порошени-Я*ценюки допродують країну. Державний борг неньки вже неможливо не те що віддати, а й навіть обслуговувати. Дострибались. Прикро те, що я теж стрибав. Тепер шукаю як краще себе за лікоть вкусити.
Андрій Показати IP 21 Серпня 2015 00:50
коментар було видалено
Антоша Показати IP 26 Серпня 2015 00:04
Судить о том, хороший президент или нет, хочет он добра своему народу или нет можно долго. Сколько людей - столько позиций. Но вывод можно сделать только с одного - Рошен до сих пор не продан никому, ни за дешево ни за дорого. И деньги за его продажу не идут на АТО. А оправдания президента- мол я не управляю, за дорого никто не хочет купить - показывают только его позицию - не хочу продешевить, чтобы больше иметь. Вот и вся правда. Зачем приходить во власть будучи богатым бизнесменом? Помочь украинцам? Так помогай! Помочь своему бизнесу выжить? Так это он и делает.
микола Показати IP 26 Серпня 2015 21:31
як порошенко так ї яценюк однаковї ..поки україну необкрадуть доти реформ небуде а як будуть то тїльки пїд себе
микола Показати IP 26 Серпня 2015 21:31
як порошенко так ї яценюк однаковї ..поки україну необкрадуть доти реформ небуде а як будуть то тїльки пїд себе
справедливий Показати IP 27 Серпня 2015 12:41
такої банди в Україні ще не було, все робиться тільки для свого блага, кредити беруть алеж в економіку не вкладують, людей вибивають на сході і рахують що це норма, тому що гинуть не їхні близькі. ну а люди вірять пустозвонству а це означає що дальше буде ще гірше пока бездумно будуть керувати такі як Порошенко.Яценюк. Турчинов і їх братва. На сьогодні у них основна задача щоб до виборів усунути всісили які може підтримати народ, щоб не було з кого вибирати по принципу їж що дають.
Михайло Показати IP 27 Серпня 2015 13:41
Багато тут диванних умників як я подивлюсь. А якщо вас умників спитати: Що ви зробили для України. Відповідь у багатьох буде приміром така. А що ми можемо зробити, ми люди маленькі, нас ніхто не слухає. Зустрічаючись з такими умниками в реалі, які всіх і вся запльовують я часто запитую їх: Якщо ви вважаєте що особисто нічого не можете зробити для країни, то хоть в себе в під"їзді наведіть порядок. Чому в вашому під"їзді стільки грязі і воні. В умників завжди й на це є готова відповідь, на те вони й умники. Це мовляв не їхня справа, для цього є ЖЕКи. От так. Я також не у всьому, що робиться президентом, повністю згоден. Але я розумію що критикувати, не побувавши в "рубашці президента" набагато простіше ніж приймати відповідальні рішення. Що до бізнесу. Я дуже заздрив тим робітникам яким пощасливилось працювати на підприємствах успішних бізнесменів. Їхнім сім"ям не прийшлося голодувати в 90-х роках, як моїй, коли мій завод став банкрутом. Керівництво його розграбило і порізало на металолом. Набило собі кишені, а ми, робітники, були викинуті на вулицю без засобів для існування. Знаю що серед коментаторів тут немало тих хто займався подібними грабунками, потім вони об"єдналися в партію регіонів і продовжили грабувати країну. Вони довели країну до майдану, після якого у декого з них перспективи на майбутнє стали не зовсім райдужними. Зараз вони знову рвуться до влади, не брезгуючи ніякими підлими методами. Їм необхідний реванш, після якого будуть нові януковичі, нові приниження перед "старшим братом". А ми умники готові їм продатися за кілограм гречки. Ми знову "клюємо" на їхні щедрі обіцянки. Вони спровокували війну в Україні. Це через них бойків, клюєвих, вілкулів, ківалових.......(всих не перерахувати) ми втратили Крим, втрачаємо Донбас, втрачаємо саме ціне - патріотів нашої держави. І ви умники їм допомагаєте.
Анонім Показати IP 29 Серпня 2015 09:11
Дурня це все
v.vinichuk2015@yande Показати IP 1 Вересня 2015 13:32
І ви вірити в оці дурні бредні?
Ростислав Показати IP 2 Вересня 2015 08:25
Дорогая Greta, эта статья личное мнение или оплаченное? У Порошенко грехов и так хватает, не нужно вешать на него еще и надуманные.
123 Показати IP 3 Вересня 2015 11:25
Ви- людоньки, для тих, хто захопив владу брехею- не люди, а Гої. Тварини себто- унтерменші- вам не гріх по жидівському талмуду брехати.
123 Показати IP 3 Вересня 2015 11:28
чому ви дивуєтесь- у владі юГікі,
серж Показати IP 4 Вересня 2015 11:08
Нам Українцям є ще над чим по-думати.Думати тільки власним розумом а не тим що нам хочуть нав"язати.Хай вони бояться нас а не ми їх.Бо ми є сильний народ.Їх жде велика поразка.Вони самі закатають себе в бітон своєю брехнею.
Веселовский Показати IP 7 Вересня 2015 08:24
Есть ТРИ варианта . Первый -,,Взвейтесь соколы орлами- Запад нам поможет !,, Кто не слепой, тот зрячий , тут и говорить нечего ! ВТОРОЙ вариант - Остановить войну и смерти НАШИХ РЕБЯТ . Если кто ЗА ВОЙНУ, значит тот ещё не хоронил сына, рейнджер кухонный ! Отсюда следует ТРЕТИЙ ВАРИАНТ - смести ЭТУ Власть, пока она не похоронила ВСЕХ нас.
ВАЛЕНТИН Показати IP 7 Вересня 2015 12:23
При янкеле я мог писать дюбые коментарии и их принимали а при пете никто меня не пропускает, это наша демократия.
имран Показати IP 8 Вересня 2015 12:21
Це неправда! Рошен дуже смачний! Бізнес є бізнес. Сьогодні президент, а завтра... Знов бізнесмен!
Татьяна Показати IP 26 Вересня 2015 14:39
Жизнь не меняется все эти годы, правят стран сплошные уроды. Между собой за влиянье деретесь,жрете пирог и никак не нажретесь! Боже , помилуй! Ну, сколько же можно? Жить с вашей бандой уже невозможно! Сколько невинных людей умирало? Остановитесь! Не уж то вам мало? Мало вам судеб , войной покалеченных? Мало гробов? Мало ран незалеченных?Это возможно лишь с нашим народом. Власть отбираем и дарим уродом! Олег Гаврилюк.
Оксана Показати IP 4 Жовтня 2015 14:14
Стосовно фабрики, дає роботу тисячам украінців і відрахування в Пф!!!!!! І наповнює бюджет! Продаж корпорації , скоріш за все призведе до того, що обладнання перевезуть на інші пром. Площадки, і тисячі людей будуть в "ж..". Ренбельність не така й висока у них. З липцькоі фабрики же 3 роки тому всіх співробітників забрали! Фабрика Россії потрібна працююча, бо робочих місць , обмаль! В нас сидить проповідь комуністів, щоб не було багатих, а потрібно , щоб не було бідних!!!!
Андрiй Показати IP 9 Жовтня 2015 08:43
Треба ідмінити депутатську недоторканість і ввести страту. В першу чергу притягнути до відповідальності перших осіб влади за створення унікальної революції, де багаті у черговий раз пограбували бідних і їх же руками зібрали з жебраків гроші на так звану революцію для того, щоб до влади прийшли олігархи. Потім ці ж олігархи відібрали гроші у жебраків вже на армію, яка надалі буде спрямована на тих же жебраків. "Унікальний випадок, незнаючий прикладів у світі"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus