USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У Луцьку ‒ шість російських банків. ПЕРЕЛІК

Шість банківських установ, створених за допомогою російського капіталу, діють в Луцьку.
Про це йдеться у відповіді СБ Волині на запит депутата Луцької міської ради Павла Данильчука, - інформує Волинське агентство розслідувань.
«Повідомляю, що на території Луцька здійснюють діяльність із надання фінансових послуг 6 безбалансових представництв банківських установ, створених за участю російського капіталу, а саме: ПАТ «Промінвестбанк» (м.Луцьк, вул.Степана Бандери, 20; м.Луцьк, вул.Рівненська, 145), ПАТ «ВТБ Банк» (м.Луцьк, вул.Шопена, 1), АТ «Сбербанк Росії» (м.Луцьк, просп.Волі, 11), ПАТ «Альфа-Банк» (м.Луцьк, просп.Волі, 7), ПАТ «Банк Форвард» (м.Луцьк, вул.Винниченка, 25) та ПАТ «ВіЕс Банк» (м.Луцьк, просп.Волі, 14)», ‒ зазначається в документі за підписом начальника УСБУ у Волинській області Юрія Фелонюка.
«Крім того повідомляю, що до повноважень органів Служби безпеки України не відноситься збір, облік чи моніторинг інформації, яка стосується звичайної діяльності фінансових структур, в тому числі, які створені за участю іноземного капіталу», ‒ йдеться у відповіді.

 
Коментарів: 5
Шурик Показати IP 1 Лютого 2016 22:09
У нас по супермаркетам продаётся полно русской продукции и что??? Та и вообще: часнок из китая, картошка - турция. Помидоры- италия...мы точно живём в аграрной стране????
Бе до Шурик Показати IP 2 Лютого 2016 10:19
Просто в нас працювати ніхто не хоче, а ставити палки в колеса - всі мастаки.
Корінний лучанин до Шурик Показати IP 2 Лютого 2016 17:54
А "мы точно" вступили у ВТО?! Чи тобі тільки наснилось, що керманичі України нічого не підписували і ВРУ ніяких ЗАКОНІВ не приймала?
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 08:22
Не здивуюсь якщо у нагого шоколадного пацюка портре Путіна вісить
читач Показати IP 4 Лютого 2016 21:02
а в Нововолинську люди не дали працювати Сбербанку Росії!!!! і молодці!!! а тут що нам заважає??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus