USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96
Світ вражає: Поліцейські показали, як ловила сина «Космоса» в Іспанії
У мережу потрапило відео затримання Степана Черновецького.

Поліція Іспанії оприлюднила відео з затриманням Степана Черновецького - сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького, через ексцентричності прозваного киянами «Космосом», - передає «Українська Правда».

На відео, яке потрапило в іспанські ЗМІ, правоохоронці штурмують маєток, після чого затримують кількох осіб, в тому числі і Степана Черновецького. Його можна дізнатися по футболці синього кольору.

Також поліція показала елітний автопарк, коштовності і гроші, які виявили під час обшуку маєтку.

Як відомо, в Барселоні в ході спецоперації місцевих правоохоронців за підозрою у відмиванні грошей затримано 11 осіб, серед них - син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степан.

Леонід Черновецький заявив, що іспанські правоохоронці не затримували його сина, він знаходиться у себе вдома і відповідає поліції на питання, пов'язані з іншою людиною.

Також він зажадав від іспанських ЗМІ, які повідомили про затримання сина, спростування, пригрозивши їм мільйонним позовом.

Згодом ЗМІ опублікували фотографії затримання Степана Черновецького, на яких поліція веде його в наручниках.

Натомість генпрокурор Юрій Луценко заявивляв, що ГПУ не має офіційної інформації про затримання Степана Черновецького в Іспанії.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus