USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Ізраїльтянин створив штучні фрукти на випадок, якщо у людства не залишиться їжі. Фото
Метою дизайнера було знайти альтернативний спосіб прогодувати нас у разі катастрофи.

Штучне м’ясо, штучні органи – а тепер ще й штучні фрукти. Мейдан Леві, випускник ізраїльської національної Академії мистецтв «Бецалель», створив проєкт, здатний прогодувати людей в майбутньому без використання природних ресурсів.

Про це повідомляє Йод. MEDIA.

Принаймні, так стверджує сам дизайнер, який запевняє, що з таким споживанням в найближчому майбутньому люди відчують нестачу їжі.

Neo Fruit – це п’ять створених штучним шляхом фруктів, які мають ті ж вітаміни й поживні речовини, що і натуральні продукти. Хоча Мейдан намагався винайти різну форму «неофруктів», вони багато в чому нагадують реальні.



Наприклад, один з «фруктів» схожий на полуницю, тільки в поєднанні одна з одною, інший – на банан у прозорій оболонці з насінням інжиру.

Жоден фрукт не схожий за смаком на реальний фрукт. Леві створював їх завдяки пристрою, який допомагає «витягувати» екстракти буквально з будь-якого продукту і змішувати їх.

Спочатку дизайнер друкує оболонку «фрукта» на 3D-принтері з використанням целюлози, а потім заливає її живильною речовиною. Наповнення штучних фруктів корисно для людини, оскільки містить всі необхідні для підтримки здоров’я вітаміни. У цьому дизайнеру допомогли дієтологи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus