USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Світ вражає: Завтра у Луцьку - ІТ тренінг (оновлено)
Вже завтра відбудеться зустріч та тренінг ина тему старту кар'єри в ІТ-сфері та управління власним часом. Його проведе співорганізатор IT-HR Club_Lviv, консультант в HR та маркетингових питаннях Марія Мудра-Олійник. Зустріч відбудеться в рамках регулярних заходів ІТ Cafe.

Другим спікером виступить засновник та викладач школи веб-програмування “OxIT” — Іван Тібеж, який проводить лекції в рамках проекту EduUp у луцьких вишах.

Програма заходу. Марія Мудра-Олійник: Львів “Старт кар’єри в ІТ”, можливості ІТ сфери, які види спеціальностей є в ІТ, кому підходить робота у цій сфері, переваги і недоліки, як працювати на фрілансі. Іван Тібеж: Луцьк “Стаємо ІТшніками онлайн”, сучасний метод здобуття освіти — онлайн, безкоштовні та платні ресурси для навчання, як вчитись самостійно.

Додатковим тренінгом в ІТ Cafe буде :"Управління власним часом". Тут розглянуть різні методики планування власного часу та проведені практичні завдання для вибору найбільш зручного ритму життя для кожного учасника.

Реєстрація на захід відбувається за посиланням: [url]https://goo.gl/QPGO0U

Вхід для всіх учасників вільний.

Організатор заходу — компанія InternetDevels (http://internetdevels.com). Партнером заходу є школа веб-програмування OxIT (http://oxit.com.ua/).

Початок 30 травня, субота о 13:00. Місце проведення ІТ Cafe: офіс компанії "InternetDevels" (вул. Боженка, 34г).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus