USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: Міст, надрукований на 3D-принтері, відкрили у Нідерландах
Він призначений для використання велосипедистами, робота над ним тривала близько трьох місяців.

У голландському місті Гемерт відкрили перший у світі міст, надрукований на 3D-принтері. Він призначений для використання велосипедистами. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на NOS .

Робота над мостом, який має близько 800 шарів, тривала близько трьох місяців. Він створений з посиленого, попередньо спресованого бетону.

"Однією з переваг друку мосту є те, що потрібно набагато менше бетону, ніж у звичайній техніці, в якій заповнюється прес-форма", - сказав представник технологічного університету Ейндховена.


Міст довжиною до 8 метрів з'єднує дві дороги над невеликим струмком. Автори проекту випробували його навантаженням в дві тонни, хоча запевняють, що він витримає вагу 40 вантажівок.

Нідерланди разом з США і Китаєм відіграють провідну роль у впровадженні технології 3D-друку.

В наступному році одна з голландських компаній планує відкрити надрукований із сталі міст через один із каналів Амстердама.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus