USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: На англійському пляжі знайшли гігантську медузу
У місті Хейл, Англія, на приморському пляжі була виявлена гігантська медуза. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на британське видання The Sun.

73-річний Кен Тауненд вигулював собаку і помітив на піску щось незвичайне.

Підійшовши ближче, він зрозумів, що це мертва медуза. За словами Тауненда, він ніколи не бачив нічого подібного, настільки медуза була величезна.

Ці морські істоти називаються бочковими медузами. Їх розміри можуть досягати 90 сантиметрів в діаметрі, а вага — 35 кілограмів. Зазвичай вони живуть у більш глибоких водах, проте у зв'язку з потеплінням вибираються ближче до берега, щоб роздобути їжу.

Цей вид медуз не представляє небезпеки для людини. Експерти вважають, що влітку їх кількість на пляжах значно збільшиться.

За словами доктора Пітера Річардсона (Peter Richardson) з Товариства охорони морського середовища, при сприятливих умовах бочкові медузи будуть розмножуватися.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus