USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Незвичайні тварини, про існування яких мало хто знає
Світ дикої природи багатий на вигадку і фантазію: яких тільки тварин все-таки немає на планеті.

Підбірку презентує інформаційне джерело Навколо нас.com.

Або піку

Чарівний кролик – так прозвали цього милого і дуже рідкісного звіра. Це перша фотографія або піку за 20 років – з тих пір, як його вперше побачили в горах Тянь-Шань.



Деревна жаба Піноккіо

Коли самець жаби знаходиться в пошуках самки або відчуває небезпеку, його витягнутий ніс, що нагадує ніс Піноккіо, піднімається вгору.



Бірманська кирпата мавпа

Найрідкісніший примат на Землі був виявлений в 2010 році в високогірних районах Бірми. Через особливості будови носа під час дощу мавпа чхає.



Сальпа

Ця риба мешкає в поверхневих водах всіх океанів, крім Північного Льодовитого. Сальпа харчується планктоном, тому абсолютно безпечна для людини. Її прозоре тіло – це всього лише спосіб захисту від хижаків.



Рожева кругла риба-лопата

Кілька років тому вчені виявили 14 видів риб з плавниками, схожими на руки. Дев’ять з цих видів знаходяться під загрозою зникнення.



Гондураські білі кажани

Білосніжні пухнастики з Центральної Америки живуть в наметі з листя геліконії, харчуються фруктами і виростають лише до 4,7 см.



Грімпотевтіс, або восьминіг Дамбо

Цей глибоководний житель отримав свою назву завдяки двом плавникам на перетинці між лапами, нагадує вуха слоненяти Дамбо зі знаменитого мультфільму.



Кольоровий рак Cherax Pulcher

А цього красеня з фантастичним забарвленням виявили в минулому році в Індонезії.



Китайська м’якопанцирна черепаха-альбінос

Свої довгі шиї і трубковидную ніздрі ці черепашки використовують як трубку акваланга для дихання під водою.



Трубконосий фруктовий кажан

Цього кажана з добрими очима і ніздрями у вигляді трубок виявили в 2009 році в лісах Папуа – Новій Гвінеї.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus