USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: «Ніколи такого не бачив»: чоловік зловив рибу з людськими зубами. Фото
33-річний американський рибалка Пол Лор на озері неподалік від міста Мелборна виловив аномальну рибу з людськими зубами.

Чоловік зізнався, що ніколи раніше не бачив нічого подібного.

«Тіло риби нагадує окуня – невелике, але м’ясисте. А її зуби можна порівняти хіба що з людськими. Лише згодом я помітив, що вони ростуть ряд за рядом, як у акули. Це одна з найбільш дивних риб, яких я коли-небудь бачив», – розповідає Пол Лор у коментарі для Daily Star.

Як з'ясувалося пізніше, рибалка піймав кейпкодського карася. Свої масивні щелепи з зубами ця істота використовує, щоб розбивати раковини молюсків та крабів.
За все своє життя представники цього виду можуть досягти 76 сантиметрів завдовжки. До того ж, вони настільки поширені у східній частині США, що у Нью-Йорку є навіть затока Sheepshead Bay, названа на честь цих риб.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus