USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Світ вражає: Павуки огорнули павутиною ліс в Ізраїлі. Фото
14 Листопада 2017 15:09
0
Уздовж дренажних басейнів річки Сорек в Ізраїлі мільйони павуків створили "зачарований" ліс – дерева та кущі загорнуті у товстий шар павутини.

Про це повідомляє британське видання Daily Mail, передає канал 24.

Як відомо, річка Сорек багата поживними мінералами, тож через властивості води тут є багато москітів, якими харчуються павуки. Вони почали розмножуватись тут у рекордно великих кількостях, що павутина розростається з величезною швидкістю.

Павутиною покрита трава, чагарники і навіть великі дерева. За інформацією видання, у деяких місцях товщина павутини сягає товщини пожежного шланга, і була настільки важкою, що ламала ліхтарі.

Ми не очікували такого масштабу популяції павуків і павутини, яка покрила практично все живе навколо. Ніколи павуків тут не було так багато, а візуальний ефект їх життєдіяльності приголомшує, – зазначають дослідники.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus