USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87
Світ вражає: ​Перші фото Дмитра Яроша після поранення
Лідера організації «Правий сектор» Дмитра Яроша, який був поранений під донецьким аеропортом, прооперували у Дніпропетровській лікарні. В мережі з'явилося його перше фото після поранення.

Ярошу був поставлений діагноз: «осколковий відкритий перелом нижньої третини плеча (до ліктя). Як стверджував прес-секретар організації: «рука серйозно пошкоджена, є легке поранення голови». Зазначається, що більш серйозних травм вдалося уникнути завдяки тому, що Ярош був одягнений в каску і осколок пройшов «по дотичній», - повідомляє «Преса України».

«Права рука, на жаль, поки що неробоча, але надія на те, що все буде добре - є!», - прокоментував своє поранення Ярош.



Про те, як в зоні АТО був поранений лідер організації «Правий сектор» Дмитро Ярош, розповідає його бойовий побратим з позивним «Антихрист».

Зі слів бійця, машину, у якій їхав Ярош, накрило «Градом» і від неї «практично нічого не залишилося», але пасажири залишилися живі. Ярош отримав подвійне поранення в руку і обличчя від осколка, втратив багато крові. «Антихрист» вважає, що те, що всі залишилися живі після прямого попадання «Градів» - «це Божий промисел».



Коментарів: 11
віра Показати IP 23 Січня 2015 19:57
Виздоровлення швидкого!!!!!!!
Саша Показати IP 24 Січня 2015 08:16
Зразу були закралися сумніви після новини про поранення Яроша(особливо після клоуна Булатова),але зараз бачу і ще більше починаю поважати Яроша. Який на відміність відостальних "патріотів" старається щось зробити. Думаю прийде час,що і йому надоїсть все це бл....тво,він візьме своїх хлопців і вже поїдуть на Київ. Пройшов рік і не видно за що положили голови більше 100 героїв не говорячи про тих,що положили у цій бездарній війні,бездарних генералів. Поправляйся, Діма.
Підтримую до Саша Показати IP 25 Січня 2015 20:10
саме так
Так Показати IP 24 Січня 2015 10:56
В наш час політики вимірюються війною. Всі знають Яроша. Хто поважає, хто ненавидить, бо боїться. А де Тягнибок? Ляшко вже нікого не бере в полон. Де батальйони Тимошенко? Лапін десь розчинився. Не "стало" Гузя.
маша Показати IP 24 Січня 2015 11:20
Гузь не .патріот ,він просто шавка він тільки говорити вміє і все ,а насправдді він таке сц*кло ,що це жах .я взагалі не розумію якйого вибрали в депутати все що він вміє тільки брехати скоро всі це побачать .
Світлана Показати IP 24 Січня 2015 12:41
А чому бачать лише Яроша, де новини про сотні поранених простих хлопців, Героїв, які місяцями на передовій, які до останнього були в аеропорту Донецька. Вони не депутати?! Де життєві історії про тих, хто віддав життя за нас з вами?
Анонім до Світлана Показати IP 24 Січня 2015 13:07
Це ви, шановна, зайшли прочитати лише про Яроша. Журналісти молодці, пишуть різні життєві історії бійців
НОНА Показати IP 24 Січня 2015 14:33
Ярош справжній мужик, намагається бути зі своїми побратимами на передовій незважаючи на те, що він депутат. А герой правого сектору Волині Паша Данильчук де ховається? Це йому не безоружних людей пресувати, сепари самі кого хочеш попресують. Треба вже волонтерам зібратися і відправити Данильчука до сєпарів, щоб він їх налякав. Час НАСТАВ!
Патріот Показати IP 25 Січня 2015 14:02
Швидкого одужання Вам, коменданте Ярош. Дай Бог Вам міцного здоровя і захисту, щоб мали змогу боротися не тільки з військами - парашистами, але і нашими зрадниками з влади.
комсомол Показати IP 26 Січня 2015 00:13
Жаль что не передал привет сашку белому но все надеемся это вопрос времени,не ополченцы так свои же.
Юрій до комсомол Показати IP 26 Січня 2015 09:27
Чекай, скоро Саша сам тебе привітає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus