USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Потап пояснив, звідки «ростуть ноги» у фейків
Олексій Потапенко на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував інформацію щодо того, як недруги поширюють неправдиву інформацію про дует Потапа і Насті Каменських. А головне, на його думку, у цьому задіяні брудні технології на дискредитацію їх із Настею як виконавців, та їхньої громадянської позиції.

Текст посту подано нижче без змін:

«Звертаюсь до вас з приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету «Потап і Настя», що набрала обертів напередодні наших виступів на заході Україні.

Я хотів би не помічати всього того інфо-лайна, яке ллється на проект Потап і Настя, але мій сприятливий настрій і несамовите бажання деяких псевдогромадських організаційпопіаритись за рахунок мого проекту, змусили мене дещо пояснити Вам, шановні Громадяни України.

Ви можете як завгодно ставитись до творчості нашого с Настунєю дуету, але те, що за кількістю, якістю і географією концертів, ми одні з перших в Україні - це факт. (Крім ОЕ,мабуть) Як і той факт, що ми кияни і Українці.

Наші інтернешнл фан-клуби за сумарною кількістю людейможна порівняти з якоюсь невеликою країною, наприклад Ліхтенштейном.

Географія наших виступів-це весь світ. Тільки останній тур це- США, Канада, Австралія, Ізраїль, Ірландія, Німеччина - більше 40 концертів.

Нас обожнюють і на наших концертах завжди майорять синьо-жовті прапори.

Нарешті, ми повернулись додому в Україну і розпочинаємо такі довгоочікувані концерти на Батьківщині.

З особливим натхненням люди розкуповують квитки на західній Україні, ми навіть призупинили продаж в деяких містах, тому що в Рівному у нас Два! Концерти за вечір, в Ужгороді теж Два, також повністю продані Луцьк і Франківськ.

І тут з'являються статті, про нібито непатріотичність нашого колективу, про якісь одними-ними видумані виступи в Росіі "під час окупації", з'являються петиції про недопущення нашого концерту, тощо. )) хм....

Я дуже не люблю пояснювати фінал анекдотів, чи жартів, але якщо в мене вже з'явився привід, та по-друге тому, що у деяких людей, які вірять у цей шлак, я змушений констатувати відсутність інформаційно-аналітичної хромосоми, без образ, поясню) Почнемо з найбільш популярної теми, - ще раз - про штани)) Я, Потапенко Олексій Андрійович, жартував над артистами, які,виступаючі в Росії, дуже сильно люблять "Дякувати" за те, що вони там виступають.

Побачивши їх в залі - не стримався і в пародійній манері глузував з них, за що мав великі проблеми з організаторами свята.

Зняті штани лишились з попереднього жарту, який висміював любов Стаса Костюшкіна до роздягання.

Думав, що повернусь популярним у рідний край, висміявши блазнів, але на Батьківщині жарт скоротили і перекрутили, за що я піддався шквалу шаленої критики. Згоден з одним -жарт дуже тонкий і зрозумілий тільки тим у кого дійсно сильне почуття гумору.

Потім почали писати, що я вів концерт 23 лютого, у Кремлі з Басковим....

Я, Потапенко Олексій Андрійович, 23 лютого був зайнятий на зйомках реклами OLX в Києві і не міг бути присутнім на концерті у Кремлі, як би Вам того не хотілось.

Оперуючи тільки цими інфофейками, ненависники іншомовних музикантів, розкрутивши гарячу тему і присмоктавшись до бренду "Потап і Настя"- зібрали аж 30 підписів під петицією про недопускання нашого концерту у Луцьку.

Змусили провести засідання міськ. ради і навіть обл. ради, які вирішили скасувати наш виступ у Луцьку))) Як це??? Обл. рада не може скасовувати концерти, але під тиском і побоюючись активістів, на всяк випадок - заборонила концерт заслужених зрадників України))) це мене смішило дуже, поки я не згадав про 1000 проданих квитків на наш концерт, а якби ми відкрили другу касу, їх би було 2000. Розумієте мене ... 2000 куплених квитків, проти 30 безкоштовних автографів. Бідні Лучани, чого ж вони не отримають свого свята? За незрозумілий жарт Потапа і за фейк в Інтернеті ? Тю...

Добре, думаю, ну перенесемо, попереду важкий рік -100 запланованих виступів, приїдемо в Луцьк восени..

А тут на тобі! Франківськ - повстань! На боротьбу з Потапом і Настею, бо вони перші з Росіянами почали мости наводити і Відео:https://www.facebook.com
/725051254284184/videos/905789452877029/

І це розсилається всім українським журналістам....

Але вони забули додати повне відео, дуже зворушливої акції “Мирна сотня” яка проходіла в 2014 році і в якій прийняли участь Фагот, Навроцька, Катя Осадча, Юрій Горбунов, Друга Ріка, ВиС і інші українські артисти, метою якої було, привернути увагу простих росіян, зупинити війну на зрозумілій їм мові, ось це відео:

https://youtu.be/iLav9fP8ef8

І було це задовго до сумних подій...

А знаєте чому зовсім нещодавно я разом з гуртом Mozgi зібрав повні зали у тому ж Луцьку і Франківську? І ніхто не заперечував і не писав нічого "антипотапського"? Тому, що Mozgi , молодий проект і на ньому не пропіаритись, а ось Потап і Настя - це дійсно улюбленці народу!

І це комусь дуже муляє перед очима.

А останній "хіт" про Квоти, стосовно українського продукту, начебто Потап і Настя перші виступили проти підтримки українського виробника музики...Пояснюю: Я, Потапенко Олексій Андрійович, всіляко і привселюдно підтримую квотування радіоефіру, вважаю ініціативу правильною. У свою чергу пропоную дійти до 37,5% україномовного продукту за декілька років, починаючи з 20% і підвищувати планку кожен рік на 5%, за для виготовлення якісного і конкурентноспроможного матеріалу.

Я звичайно вдячний за піар всім хейтерам і я обов'язково скористаюся увагою до мене, але Ви вибрали не того хлопцядля ролі зрадника.

Я можу бути епатажним, про мене можуть складати фейкові статті, я можу бути незрозумілим жартівником, але я ніколи не зраджував своєму народові і Країні.

Коли в Ізраїлі ракета влучає в будівлю, а поруч гуляють Весілля, після того, як всім допомогли і розібрали розвалини-весілля продовжується!

Ізраїльтяни кажуть: "Ворог саме цього і хоче, щоб ми перестали святкувати, а ми будемо!"

Як в Кварталі: "Сміємось -значить не здаємось"

Не лишайте людей свята. Наші концерти - це справжня панацея. Вони дійсно допомагають, Ті хто хоч раз потрапляв на них - це дуже добре знає. Посмішки на обличчях і віра в себе і в те, що все буде краще - це безцінно! Люди хочуть чогось зрозумілого і нормального, в наш ненормальний час!

Це Вам кажу Я, Олексій Андрійович Потапенко, капітан збірної України з водного поло, Тренер «Голосу Країни», тренер «Ліги Сміху» і просто громадянин)))

р. s. Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів))) у мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню ?.....»

Добрий день, шановні читачі, слухачі, глядачі-українці.Звертаюсь до вас з приводу інформаційної кампанії, спрямованої п...

Опубліковано Oleksii Potapenko 7 квітня 2016 р.
Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 8 Квітня 2016 13:22
р. s. Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів))) у мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню ?.....» p.p.s..... Мені коле очі правда, тому я так виправдовуюсь...і так щиро розмовляю про любов до Батьківщини російською мовою.. Хоча б одну пісню запішіть українською...тоді щось там пищіть...і порівнювати себе з ОЕ..це як порівняти Того і ОАЕ
SVV до Лучанка Показати IP 8 Квітня 2016 15:37
"Лучанка" задекларував. І запішіть українською. Вища освіта.
SVV Показати IP 8 Квітня 2016 15:41
До активістів. Можливо достатньо займатися дурницями. Краще пішли б поприбирали в парку.
активіст до SVV Показати IP 8 Квітня 2016 19:34
Акція по прибиранню в стані організації, всі поприбираємо.А от чи будеш на ній ти, той що любить всіх відправляти "прибирати" або в АТО, звідки частина активістів повернулася.
Анонім Показати IP 8 Квітня 2016 20:51
Клоуни продажні
Анонім Показати IP 8 Квітня 2016 21:31
" в Луцьку продано 1000 квитків". , а залі всього 800 місць. і білетів взагалі не продавали, чекали рішення ради.
111 до Анонім Показати IP 11 Квітня 2016 09:59
Брихня два тижні назад вже було продано 70% білетів, я сам особисто купував і мало вже де можна було вибрати хороші місця.
Лучанка Показати IP 13 Квітня 2016 13:24
1111 любить целюлітну жирну настю
Правда Показати IP 13 Квітня 2016 17:59
Було б за кого говорити, тупий, недалекий і дуже обмежений дует, два клоуни жирні,проросійські ш*в*и.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus