USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Прибирання неугодних, або нова кадрова політика Шавлака
Повне ігнорування новопризначеним митником Олександром Шавлаком та його столичним керівництвом громадськості та бізнесу Волині може призвести до мільйонних втрат бюджету Волині. Події, що розгорнулись навколо скандального призначення та сумнівного минулого «новоприсланого» чиновника на Волинську митницю, а також відкритого протистояння з колективом, навряд чи позитивно позначаться на надходженню платежів і ремонту доріг Волині.

Новий керівник не лише не приховує небажання спілкуватись з бізнесом та громадськістю, а й ігнорує конкретні попередження голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, продовжує залякування та «репресії» незгідних з його дивною кадровою політикою, а тепер ще й, за інформацією найбільших суб'єктів ЗЕД, веде несправедливу тарифну політику та створює перешкоди для розмитнення на Волині.

Чого вартий тільки наказ про відрядження на навчання... як не дивно, до списку «учнів» потрапили найактивніші противники його неадекватних дій, які не побоялись висловити своє занепокоєння про долю колективу при подальшій «оптимізаціі».

З достовірних джерел стало відомо, на працівників митниці здійснюється неабиякий тиск, проводяться службові розслідування за дачу коментарів ЗМІ, погрози та поради «знайти собі іншу роботу». Незважаючи на гучні протести громадськості, бізнесу, керівництва області, столичне керівництво вирішило надати можливість Шавлаку ще більше загострити ситуацію і продовжило термін його виконання обов'язків керівника Волинської митниці ДФС ще на місяць, аж до 13 травня.

До чого призведе правління «чернігівського гастролера» і якою буде реакція громадськості та очільника області - розповімо згодом.
Коментарів: 8
лучаний Показати IP 13 Квітня 2016 17:07
http://stopcor.org/na-habari-zatrimali-odnogo-z-kerivnikiv-mitnogo-posta-novgorod-siverskiy/ Мабуть друг Шавлака
123 Показати IP 13 Квітня 2016 17:10
Скоро вся чернігівська братва буде на Волині
До123 до 123 Показати IP 13 Квітня 2016 19:00
Копати янтарь )))))
він Показати IP 13 Квітня 2016 17:11
Робота митниці паралізована. Як можна працювати в колективі, де всі проти тебе?
Знаючий Показати IP 13 Квітня 2016 17:12
Насіров вже збирає чемодани, Шавлак наступний
Петро Показати IP 13 Квітня 2016 17:13
Думаю до 12 травня він тут не добуде. Волиняни не будьте байдужими, давайте разом виступимо роти митника-корупціонера
я Показати IP 13 Квітня 2016 17:14
Як можна працювати в області коли проти тебе і губернатор і голова обласної ради?
Фотін до я Показати IP 13 Квітня 2016 18:58
Шавлак плотно вчіпився в посаду!!!!! Хоче зробити коридор для волинського буштину.А чому? А тому, що копають його за кураторства Ла..на ( прихвостня примєра), Шавлак ставленик тогож таки премєра. От і думайте !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus