USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: Розгадали таємницю найвищої в світі мумії
Муміфіковане тіло індіанця висотою 2 метри і 74 сантиметри, було знайдено поблизу Сан-Дієго, на південному заході США в 1895 році.

Ця знахідка викликала справжній фурор серед археологів та офіційно вважалася найвищою мумією в світі серед всіх знайдених. Вона зберігається в Смітсонівському музеї, фахівці якого довели справжність артефакту, пише Рoliteka.

Американські вчені багато разів досліджували знахідку, щоб розкрити її секрет. Фахівці звертали увагу на зуби, випираючі ребра, особливості шкірного покрову і навіть волосся. Однак не взяли до уваги злегка «оголену» кістку знахідки.

Вчені прийшли до висновку, що кістки ніг і тазу знаходяться на незвичайній відстані, а шкіра і волосся являють собою волокнистий матеріал.

Це може означати тільки те, що насправді найвища мумія в світі «зібрана» з кількох людей.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus