USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Що відчуває людина в перші хвилини смерті: вчені знайшли відповідь
Американські вчені провели винятковий експеримент, аби з'ясувати, що відчувають люди в перші хвилини після смерті.

Учасники дослідження зіштовхнулися із зупинкою серця. Після чого їх реанімували. Прийшовши до тями, вони описували свої відчуття.

Під час досліду науковці виявили, що свідомість продовжує працювати і після клінічної смерті. Учасники експерименту розповідали, що навіть після зупинки серця бачили, як лікарі бігали навколо них, намагаючись врятувати життя. Більше того — у найдрібніших подробицях згадували про що саме ті розмовляли, пише "Сегодня". Результати підтвердили медпрацівники, які щодня проводять реанімацію пацієнтів і не раз чули від врятованих людей такі самі історії.

Як саме людям вдається після клінічної смерті чути і бачити - пояснити поки що не вдалося. Адже після зупинки серця у людини зникають усі рефлекси мозку, який і відповідає за п'ять основних чуттів. Тому інформація, яку американці отримали під час експерименту, дозволяє припустити, що навіть після смерті мозок продовжує працювати.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus