USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Солдат впустив карабін перед Порошенком. ВІДЕО
Солдати стояли більше години на сонці, мабуть, у солдата сонячний удар. Про це повідомляє "Корреспондент".

Солдат почесної президентської варти впустив рушницю в той час, коли новообраний президент України Петро Порошенко проходив по червоній доріжці до Верховної Ради України.



Коли пройшов Порошенко і дійшов майже до дверей, один з солдатів, що стояв поблизу, спочатку випустив гвинтівку, а потім і сам нахилився, і було зрозуміло, що йому стало зле. Після цього солдата забрали.

"Петро Порошенко прибув до Верховної ради. Під час проходу по червоній доріжці в одного з солдат роти почесної варти впала рушниця, солдат похитнувся і мало не впав сам. Судячи з усього, сонячний удар - солдати стояли протягом години під сонцем", - зазначає журналіст Мустафа Найєм з місця події.



ЧИТАТИ ЩЕ: НАВГУРАЦІЯ ПОРОШЕНКА. ПОВНЕ ВІДЕО. ТЕКСТ ПРОМОВИ
Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Червня 2014 15:51
це знак.не бути йому президентом)) нічого не приємний момент. дитині погано стало, а йому всеодно. до президенства йде.
Вася до Анонім Показати IP 7 Червня 2014 19:45
Голубе це не настільки поганий знак.. Це до речі дуже добрий знак, який символізує певні речі. А саме, що комусь прийдеться кинути зброю....... Це ж не та ситуація коли на твого кумира впав вінок...............
Лучанка Показати IP 7 Червня 2014 19:33
фігня це все. самі постійне на сонці і ще в спітнілих рукавичках потримайте зброю.
Андрій Показати IP 7 Червня 2014 20:52
На все Воля Божа!!!
Українка Показати IP 8 Червня 2014 13:29
Ну хто застрахований від хвороби ??? Ми всі живі люди. А молодь тепер більше немає здоров'я, ніж старші люди. в якій екології ми живемо, що їмо- все кропитця навкруги гербіцидами. а їжа вся на хімії. Нічого дивного немає.А на рахунок Президента, якщо він зрадить 46 мільйонів українців- не буде йому виправдання,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus