USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У Китаї будують повномасштабну копію «Титаніка»
Будівництво повномасштабної копії «Титаніка» в Китаї наближається до завершення. Копія розкішного пасажирського корабля, що затонув у 1912 році, в результаті чого загинули 1500 осіб, стане частиною великого тематичного парку в Сичуані на південному заході Китаю. Про це пише TheБабель з посилання на Daily Mail.

Проект розпочався в 2016 році. Шість з дев'яти палуб масивного корабля були побудовані в 2017-му, а іншу частину проекту мають завершити в цьому році.

Компанія Romandisea, яка будує корабель-репліку, спочатку планувала впровадити високотехнологічну симуляцію, щоб дозволити туристам пережити момент, коли судно зіткнеться з айсбергом. Але інвесторам довелося відмовитися від плану після того, як члени сімей загиблих та тих, що вижили на «Титаніку», назвали цю ідею «образливою».

Китайський «Титанік» буде точною копією оригінального корабля — починаючи від розміру і закінчуючи декором кают і меню.

Туристична пам'ятка довжиною 269,06 м і шириною 28,19 м буде поставлена на воду і закріплена на річці Даінг Ці в місті Суйнин. Цей круїзний лайнер буде розташований в середземноморському районі міжнародного туристичного курорту Semand Star Romandisea Seven Star.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus