USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: У Китаї відкрили найвищий скляний міст для пішоходів. Фото
У гірському ландшафтному парку Батайшань в китайській провінції Сичуань відкрили найвищий у країні скляний міст для пішоходів.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на China Daily.

"Батайський гірський скляний міст, найвищий у Китаї, відкрили нещодавно в Дачжоу у китайській провінції Сичуань", – йдеться у повідомленні.

Міст побудували на висоті майже 1980 метрів над рівнем моря, а від прозорого настилу до землі – 186 метрів, що дорівнює висоті 66-поверхової будівлі. Довжина цієї споруди становить 198 метрів, а ширина – 2,5 метра. Вартість конструкції обійшлося Китаю в 1,5 мільйона доларів.

У скляного моста повністю прозора підлога, завдяки чому створюється ілюзія, що людина у повітрі над прірвою.

Зазначається, що він здатний витримувати одночасно до 2 тисяч людей, але в цілях безпеки на нього не пускають більше 500 осіб.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus