USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: ​У Луцькому зоопарку – новий мешканець. ФОТО
Самець антилопи нільгау ось уже кілька днів, як мешканець Луцького зоопарку. Про це йдеться на офіційній сторінці зоопарку в Facebook.

«Звати Радж, і переїхав він до нас із Рівненського зоопарку. Колеги організували транспортування тварини до Луцька. А вже на місці спільно з нашими працівниками переводили антилопу до нового помешкання.

Це перший досвід такої співпраці за останні кілька років. На вихідні, коли зоопарк відвідує велика кількість людей, Радж був у будиночку – приходив до тями після подорожі та звикав до нових умов і людей. А вже зараз Раджик розгулює вольєром, який, до слова, межує з вольєром нашої антилопи на ім’я Леді. Радж спокійний та доброзичливий. Він уже адаптувався, дає себе погладити, бере з рук їжу. А із сусідкою - антилопою Леді у них взаємний інтерес», - йдеться у повідомленні.

Запрошуємо до зоопарку побачити на власні очі нового мешканця.

Коментарів: 1
скептик Показати IP 16 Травня 2014 20:02
Правильнее будет не мешканець, а заключенный! Свободу диким животным!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus