USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У Німеччині випустили кросівки з вбудованим проїзним
Управління транспорту Берліна (BVG) у співпраці з Adidas Originals представило нові спортивні кросівки з вбудованим річним проїзним. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Bild. Дизайн взуття містить елементи обивки сидінь у берлінському метро. На язичку кросівок міститься зображення річного проїзного, який починає діяти з 16 січня (старт продажів) і до 31 грудня 2018 року у метро, автобусі, трамваї і на поромі.

Обмежений випуск у кількості 500 пар з’явиться у вільному продажі за ціною 180 євро. Це робить модель під назвою "EQT-Support 93 / Berlin" досить вигідною покупкою, оскільки звичайний річний проїзний коштує 728 євро. У BVG стверджують, що кросівки стануть для Берліна особливою подією. Їх випуск приурочений до 90-річчя BVG.



Дизайн взуття містить елементи обивки сидінь у берлінському метро
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus