USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: У США лікарі врятували новонароджену дівчинку вагою 245 грамів
У Сан-Дієго американського штату Каліфорнія лікарі клініки Sharp Mary Birch врятували новонароджену дівчинку, яка народилася раніше терміну і важила 245 грамів.

Дівчинка, яку з конфіденційності лікарі називають Сайбі, народилася на 23 тижні.

Її на п'ять місяців помістили у відділення інтенсивної терапії, щоб виходити, повідомляє Новое Время.

Тепер Сайбі важить приблизно два кілограми. Її разом з мамою вже відпустили додому.

Як зазначає видання, за версією університету Айови, дівчинка стала найменшою народженою дитиною в світі.



Мати дівчинки розповідає про день народження Сайбі як про один із найстрашніших в її житті. Коли жінку доставили в госпіталь, з'ясувалося, що під час вагітності виникли ускладнення: дитина не набирала вагу, а життя матері перебувало у небезпеці.

За її словами, після пологів медики не сподівалися, що дівчинка виживе. Вони сказали батькові Сайбі, що дитина загине протягом години після появи на світ, але потім години перетворилися на дні, а дні на тижні.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus