USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: У США на березі океану знайшли рибу з «людськими» зубами: фото
У США на березі океану знайшли труп риби із зубами, які виглядають наче людські.

Залишки Archosargus probatocephalus, або «баранячої голови», як називають її американці, знайшла жінка під час прогулянки зі своїм 3-річним сином на острові Сент-Саймонс у штаті Джорджія.

Про це повідомляє ТСН.

«Я спочатку просто подумала, що це звичайна стара риба - нічого захоплюючого, але я все ж хотіла показати моєму сину. Потім, коли ми наблизилися, я побачила всі ці зуби, і була вражена, тому що ніколи не бачила нічого подібного», – розповіла 31-річна Малеа Барроуз.

«У неї був повний рот зубів - вони не були гострими, але тупими, як у тварини», - сказала жінка.



У середньому «бараняча голова» важить від 400 грамів до 1,6 кг, хоча може досягати і 9 кілограмів. Ці риби поширені в Мексиканській затоці і південному узбережжі Північної Америки.

Вони використовують свої «людські зуби», щоб подрібнити ракоподібних, молюсків і устриць.



Хоча вигляд риби може когось шокувати, але вона не є рідкісною. Archosargus probatocephalus не входить до списку загрозливих або вразливих Світового союзу охорони природи, і часто трапляється рибалкам.

Хоч важко у це повірити з огляду на зовнішність риби, але вона відома своїм білим м'ясом і м'яким смаком.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus