USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: В Австралії студентка загубилася у лісі і прожила у печері шість днів
В австралійському штаті Квінсленд студентка зникла під час прогулянки лісом зі своїм супутником.

Їй довелося жити у печері шість днів поспіль.

Про це повідомляє ТСН.

26-річна Ян Чень зникла вранці 12 лютого, коли зі своїм супутникам гуляла у долині Таллебуджера біля водоспадів. Чоловік вирішив піднятися на скелю, де збігаються два водоспади. Коли він повернувся звідти, дівчини вже не було.

Ян Чень шукали рятувальники і поліцейські, також приєдналися добровольці, кримінальна поліція, лісові патрульні на велосипедах і лісничі.

Дівчину шукали і собаки за її слідами,а з неба працювали гвинтокрили і дрони. Після кількох днів пошуків водолази перевірили водойми.

Шість днів потому Чень помітили за 300 метрів від місця, де її бачили востаннє. Виявилося, що дівчина тікала від сильного дощу і повені і вона забралася на скелю. Вона ховалася на висоті 30 метрів над водоспадами. За словами постраждалої,вона ночувала в печері, а спрагу тамувала водою зі струмка. Так їй вдалося прожити майже тиждень.

У Ян Чень залишилися сили дійти до автомобіля швидкої допомоги, де місцевий житель нагодував її бутербродом.
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Лютого 2020 11:13
А в цей час мій сусід тиждень пиячив і не виходив із хати.
Анонім до Анонім Показати IP 19 Лютого 2020 14:33
всетаки краще перечекати австралійські дощі та повені вдома, а не в печері)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus