USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Восьмирічний хлопчик – наймолодша людина у світі, у якого біонічна «рука героя»
До свого 8 дня народження британець Фредді Кук, який народився з недорозвиненою правою рукою, отримав чудовий подарунок - високотехнологічний протез.

Через кілька днів після операції хлопець настільки впорався з біонічною рукою, що зміг тримати та їсти свій улюблений бургер.

Про це повідомляє Ukr.Media.



Біонічна рука - це перший в Британії протез, схвалений з медичної точки зору, який допускає точні й делікатні рухи, які не можуть робити інші протези.

Пристрій дозволив активному Фредді мати можливість схопитися за кермо свого улюбленого скутера та гратися зі своїми друзями.



Йому навіть подобалося грати з іграшкою зі своєю улюбленою собакою Лейсі.

42-річна мати Сьюзі сказала, що пристрій повністю змінив життя її сина.



Open Bionics, компанія, яка створює «зброю героя», називає його «піонером технології», як наймолодшого у світі користувача біонічної руки.

Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 6 Травня 2019 13:44
Сміливий і мужній хлопчисько!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus