USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Вперше в світі робот здав лікарський іспит
14 Листопада 2017 17:59
0
У Китаї робот пройшов обов'язковий для китайських лікарів тест Національної медичної ліцензійної експертизи, ставши таким чином, першим роботом в світі, який здав цей іспит.

Робот був розроблений компанією iFlytek Co Ltd, одним з провідних розробників технології штучного інтелекту в Китаї. На іспиті Flytek набрав 456 балів, що на 96 балів вище мінімально необхідної оцінки.

Про це повідомляє China Daily.

За словами розробників, робот зі штучним інтелектом може збирати й аналізувати інформацію про пацієнта і ставити попередній діагноз. Він буде використовуватися для надання допомоги лікарям для підвищення ефективності їх лікування в майбутньому.

Робота планують до запуску у виробництво в березні 2018 року. Разом з тим він не призначений для заміни лікарів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus