USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Все-таки рептилоїди: професор Оксфорда заявив, що іншопланетяни вже серед людей
Професор Янг-хе Чі з відомого Оксфордського університету заявив про те, що іншопланетяни вже давно знаходяться на Землі.

Як повідомляє УНІАН, свою теорію про «зелених чоловічків» професор виклав у нещодавно опублікованій книзі «Відвідування інопланетян і кінець людства».

«Вони приходять не заради нас, а заради себе, власного виживання. Але їх виживання, насправді, це і наше виживання - виживання всієї біосфери», - вважає він.

За словами вченого, інопланетяни хочуть створити разом із землянами новий гібридний вид, який буде здатний виживати при змінах клімату.

На його думку, вони покажуть себе, коли світ зіткнеться з серйозними кризами, такими, як ядерна війна.

Він підкреслив, що для іншопланетян наші глобальні конфлікти - це питання їх виживання. Професор Янг-хе Чі стверджує, що інопланетяни нібито живуть у своїй власній біосистемі, яку ми не бачимо.

У своїй книзі він описав чотири різних типи інопланетян - маленьких, високих і сміливих, лускатих зі зміїними очима і схожих на комах.



Він також розповів, що схожі на комах істоти можуть бути лідерами і давати вказівки іншим типам. У квітні він звернувся до Оксфордського союзу з пропозицією обговорити цю тему, але йому було відмовлено.

Як повідомляв УНІАН, контакти пілотів Збройних сил США з невідомими об'єктами в небі знову змушують Департамент оборони країни діяти.

Власне, у Військово-морських силах підтвердили, що військові розробляють інструкцію, яка визначить формальний процес для пілотів і військового персоналу для повідомлення про спостереження НЛО.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus