USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Світ вражає: В'єтнамець врятував цуценя за допомогою пластикової пляшки
На голові у велосипедиста-екстремала була камера, яка зафіксувала усі дії «ветеринара».

У В'єтнамі велосипедист Хоанг Мінь врятував цуценя, яке захлинулося, використавши пляшку, щоб зробити йому вентиляцію легень. Мінь зауважив цуценя в річці і витягнув його з води. Спочатку він почистив йому морду, щоб прибрати всі перешкоди для надходження повітря. Після цього він перевірив чи щеня не проковтнуло язика, передає Вокруг Света.

Потім Мінь відрізав дно пластикової пляшки і, приклавши обрізаний кінець до голови цуценяти, почав дихати в шийку пляшки. Поступово тварина почала проявляти ознаки життя і попискувати. Після того, як щеня остаточно прийшло до тями, Мінь обернув його в тканину, щоб зігріти. Що саме сталося з цуценям після порятунку, не уточнюється.

Хоанг Мінь зізнався, що повністю імпровізував, і практично не замислювався над своїми діями. «Насправді я не знав, як правильно потрібно проводити цю процедуру», - розповів він.
Коментарів: 1
134 Показати IP 8 Грудня 2017 14:10
Красава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus