USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Які періоди життя найкращі для творчості
Вчені з університету штату Огайо дослідили переможців Нобелівської премії з економіки і визначили найкращі періоди життя для творчості.

Професори стверджують, що існує два продуктивних життєвих цикли – на початку кар’єри та наприкінці. Перший пік проявляється у віці 25 – 29 років, другий – приблизно у 57 років.

Під час першого періоду лауреати Нобелівської премії виходили за рамки традиційних теорій. Дослідники назвали їх концептуальними новаторами.

У другому періоді творчості науковці були експериментаторами – знаходили нові способи інтерпретації знань після тривалих спроб і помилок.

«Ми вважаємо, що результати дослідження не обмежується економікою, а стосуються творчості в цілому», – розповів Брюс Вайнберг, автор дослідження і професор економіки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus