USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98
Світ вражає: Загадкові місця, які притягують і лякають своєю таємничістю. Фото
У нашому світі є чимало місць, які одночасно і притягують, і лякають своєю таємничістю.

Там пропадають люди, з’являються примари, дивно поводяться тварини. Вчені озвучують різні теорії, але жодна з них не претендує на стовідсоткову достовірність, пише ВСВІТІ.

Долина безголових, Канада.

Свою моторошну назву це місце отримало через цілу серію трагічних подій. В кінці XIX століття тут виявили золото, і в долину потягнулися мисливці за удачею. У 1898 році безслідно зникла група золотошукачів з 6 людей. 7 років потому в цій же долині пропали двоє братів Маклауд і їх приятель Роберт Вир. Через 3 роки були випадково виявлені 9 обезголовлених трупів…

Долина безголових / micetimes

Долина падаючих птахів, Індія.

В останні дні літа в індійському штаті Ассам в полонині Джатінга відбуваються незвичайні явища. Вночі, ближче до півночі, сюди прилітають зграї птахів в майже непритомному стані.

Долина падаючих птахів / micetimes

Долина Смерті, США.

Всупереч поширеним міфам, це місце не пов’язане зі зникненням людей і загибеллю худоби – свою назву долина отримала за часів каліфорнійської золотої лихоманки. Тут можна спостерігати незвичайні повзучі камені – їх бачили багато хто, але на камеру зафіксували лише 2 роки тому.

Долина Смерті / micetimes

Озеро Мертве, Казахстан.

Це невелике озеро з боку здається зовсім звичайним, але навіть найбільш спекотним літом воно залишається жахливо холодним. В озері немає абсолютно ніякого життя: тут не водиться риба, не живуть навіть водні комахи.

Озеро Мертве / micetimes
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus