USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Загадкові та химерні: найкрасивіші палаци і замки взимку
Всі знімки зроблені взимку в різних країнах і містах.

Підбірку презентує Всвіті.

У Північному Йоркширі, в двадцяти п’яти кілометрах на північ від Йорка, знаходиться цей величний і прекрасний замок Касл-Ховард.

Це родовий маєток сімейства Говардом, англійських аристократів.



Замок Любарта у Луцьку є одним із символом Волині, його В'їзну вежу зображено на 200-гривневій купюрі. Сьогодні луцький замок належить до числа найкраще збережених фортець України та є головним об'єктом Історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».



Замок Хоеншванґау розташований в південній Баварії трохи північніше кордону з Австрією. У перекладі з німецької «Schloß Hohenschwangau» звучить як «Високий лебединий край». Резиденція була побудована за наказом Максиміліана II Баварського. Тут ріс і виховувався його син Людвіг.



Замок Нойшванштайн розташований недалеко від замку Хоеншванґау. Це найбільш відвідуване місце туристами на півдні Німеччини.



На східному березі річки Медуей в графстві Кент можна побачити чудовий Рочестерський замок.



У Карпатах поблизу румунського міста Синая на шляху, який у часи Середньовіччя з’єднував Трансільванію і Валахію, височить Замок Пелеш. Будівництво почалося в 1873 році і завершилося до 1914. Стиль замку можна охарактеризувати як неоренесанс. На даний момент будова відноситься до історичних пам’ятників.



У місті Моріцбург всього в чотирнадцяти кілометрах від Дрездена знаходиться заміська резиденція саксонських курфюрстів будинку Веттинів.



У графстві Нортумберленд (північ Англії) розташована головна резиденція герцога Нортумберленда – замок Алник.



В історичній частині іспанського міста Сеговія можна побачити фортецю Алькасар. Вона височіє на скелі в місці злиття двох річок Ересма і Кламорес. У різний час фортеця служила для різних цілей. Вона була і королівською резиденцією, і в’язницею, і артилерійської академією. Цей замок вважають одним з найкрасивіших старовинних будівель в Іспанії.



На знімку «Ластівчине гніздо». Цей замок давно вже став «візитною карткою» ПБК. Розташований на прямовисній 40-метровій Аврориній скелі мису Ай-Тодор в українському селищі Гаспра.



Фортеця Фесте Кобург, одна з найбільших фортець Німеччини.



Неповторний середньовічний замок Хоенверфен, Австрія.



Замок Драхенбург стоїть на правому березі Рейну, на схилі гори Драхенфельс, від якої і отримав свою незвичайну назву.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus