USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Життя Всесвіту за 10 хвилин
Ролик змонтований в стилі time-lapse, передає Gazeta.ua.

Для створення цього відео Джон Босуелл використовував кадри з документальних фільмів і науково-популярних передач про будову всесвіту і сонячної системи, а також голосові репліки від таких знаменитих особистостей, як Брайан Кокс, Карл Саган і Девід Аттенборо.

"Я сподіваюся, що, побачивши цей експеримент, ви задумаєтеся про величезні, неймовірні часи, які пройшли до того, як з'явилися люди, а також стислості нашого існування в порівнянні із Всесвітом", - сказано в описі до відео.

Автор виділяє деякі основні події, що відбуваються у Всесвіті в міру її розвитку - від зародження перших зірок до формування цілих галактик, чорних дір і наднових.

У ролику кожна секунда еквівалентна 22 млн років розвитку всесвіту.

Наше Сонце і Сонячна система з'являються у відео тільки після 6 хв, а людству тут приділена лише частка секунди в самому кінці.
Коментарів: 2
vasyazbuzak Показати IP 13 Березня 2018 21:12
не бачу коментів від релігійних за?ротів
Анонім до vasyazbuzak Показати IP 14 Березня 2018 13:30
Не бачиш бо самий за*ротистий вже висказався,тупішого коментатора в всесвіті не знайдеш,краще вася мовчати,для чого таких писати вчать,не розумію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus