USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

26 липня: події, факти, дні народження

26 Липня 2016 00:00
День народження 26 липня відзначають начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак та начальник військового полігону «Повурськ» Володимир Лобур.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає їх зі святом і бажає натхнення й удачі. Гарних новин та успіхів у всіх починаннях! Хай кожен новий день приносить лише радість та позитив у ваше життя.
Михайло-Мирослав Леміщак
Михайло-Мирослав Леміщак
Також сьогодні святкує день народження консультант салону «Merсedes-Benz» Вадим Дудас. Рідні бажають йому міцного здоров'я, щедрих дарунків долі, сімейного благополуччя, родинного затишку, наснаги та наполегливості в реалізації найсміливіших мрій, яскравих вражень від життя і впевнених перемог за будь-яких обставин.
Вадим Дудас
Вадим Дудас
У цей світлий день святкує своє 18-річчя чарівна лучанка, студентка Києво-Могилянської академії Юлія Федун (на головному фото). Рідні вітають її зі святом, бажають здоров'я, щастя, успіхів, нових звершень та оптимізму. Нехай кожен день буде сповненим приємними сюрпризами, щирими емоціями та незабутніми моментами!!!

Окрім того, іменинники сьогодні - лучанин, учасник місії «Чорний Тюльпан» Юрій Сковорода та боєць колишньої 51 ОМБ Артур Булат. Рідні та друзі вітають їх, дякують за мужність та бажають невичерпної енергії, подальших успіхів у будь-яких починаннях, впевненості у майбутньому та миру на рідній землі.

Зі свого боку, редакція Інформаційного агентства Волинські Новини дякує за нелегку, але надзвичайно цінну роботу, яку вони виконують на сході нашої держави. Завдяки Вам Україна обов'язково переможе!
Юрій Сковорода
Юрій Сковорода
Артур Булат
Артур Булат


Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини сьогодні за православним календарем святкують Антон, Степан та Юліан.

Наша хроніка:

Торік 26 липня редакція розповідала, яким лучани бачать своє місто. Лучани бачать місто спокійним та затишним, проте, окремі респонденти вважають його агресивним, монотонним та розчаровуючим.

У 2014 році у Луцьку дітям подарували свято відкриття дворових майданчиків. Сотні луцьких дітлахів випробували нові гойдалки та гірки на дитячих майданчиках, подарованих Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

2013 року у цей день редакція показала ролик про Луцьк. Відеороботу, на якій зображений обласний центр Волині, знімали упродовж року.

А 26 липня у 2012 році Волинь опинилася у п'ятірці найщасливіших областей. Всеукраїнське видання створило рейтинг найнещасніших та найщасливіших регіонів України.

Окрім того, на Олімпіаді в Лондоні Україну назвали регіоном Росії. На сайті Ігор білоруські міста стали російськими, а двох спортсменів з Південної Осетії та Абхазії також «прописали» в Росії.

А у 2011 році Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що Європа забирає в українців паспорти. Європейські посольства вимагали від українців заставу для отримання візи, щоб упевнитися, що ці люди повернуться.

Народилися:

26 липня народилися ірландський письменник, лауреат Нобелівської премії Джордж Бернард Шоу, швейцарський психіатр, психолог, філософ, засновник «аналітичної психології» Карл Густав Юнг, український письменник і політичний діяч Володимир Винниченко, англійський письменник Олдос Хакслі, французький письменник Андре Моруа (Еміль Ерзог), американський актор, кінорежисер, сценарист Блейк Едвардс («Рожева пантера», «Великі перегони», «Знайомство наосліп»), американський кінорежисер Стенлі Кубрик («Дороги слави», «Спартак», «Лоліта», «Із широко заплющеними очима»), радянський футболіст, воротар київського «Динамо» Олег Макаров, іспанський поет Антоніо Мачадо, український літературознавець, критик, громадський діяч, дисидент радянських часів Іван Дзюба, бразильський футболіст і тренер Теле Сантана, американський кіноактор Кевін Спейсі (Фаулер), американська кіноакторка Сандра Буллок («Швидкість», «Міс Конгеніальність»), англійський рок-музикант Мік Джаггер (The Rolling Stones).

Сталося:

1745 - неподалік Гілфорда (Велика Британія) відбувся перший зареєстрований жіночий матч із крикету між командами з Гемблдона й Бремлі.

1908 ‒ міністр юстиції США Чарльз Бонапарт створив відомство, спецагенти якого мають розслідувати порушення федеральних законів.

Наступного року у структури з’явиться назва ‒ Бюро розслідувань, а з 1 липня 1935 р. це відомство називатиметься Федеральне бюро розслідувань (ФБР).

1908 - в Парижі фінішували перші навколосвітні автомобільні перегони, що стартували 12 лютого у Нью-Йорку.

Першим до фінішу прийшов німецький автомобіль «Протос» компанії Siemens-Schuckertwerke Gmb, яким керував лейтенант Кеппен, але переможцем оголосили американця Джорджа Шустера. Німецького гонщика оштрафували на 15 днів, оскільки після поламки його автомобіль доставили в Сіетл по залізниці, щоб він міг відплисти в Росію разом із конкурентами. Історія цих змагань стала основою сценарію популярної кінокомедії «Великі перегони».

1989 - 24-річному американському студентові Роберту Моррісу висунуто обвинувачення у створенні та запуску комп’ютерного вірусу.

Морріс став першим творцем вірусу, щодо якого почали кримінальне переслідування.

2008 ‒ повінь, зумовлена дощами, в Західних областях України.

Підтоплено понад 21 тисячу будівель, багато зруйновано; цього дня в Івано-Франківській області загинуло шестеро людей, напередодні ‒ двоє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юля Показати IP 27 Липня 2016 13:47
дяяякую)
Greta до Юля Показати IP 27 Липня 2016 15:07
рости здорооова)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus