USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Бавовна» на ворожих складах: в окупованому Донбасі прогриміли вибухи. Відео

4 Липня 2022 07:52
На території тимчасово окупованого Донбасу прогриміли вибухи. «Бавовна» сталася відразу в трьох містах Донецької області – у Сніжному, Торецьку та Харцизьку.

Про це повідомляє Telegram-канал «Типовий Донецьк», передає УНІАН.

Так, у Сніжному вибухи і пожежа почалися на території заводу «Сніжнянскхіммаш». Там окупанти облаштували склад боєприпасів, які голосно детонували під час пожежі.

Вибухи почалися в ніч на 4 липня. Жителі Сніжного знімали пожежу на фото і відео. Над містом з'явилася заграва, вогонь ще довго виднівся на горизонті.
Жителі чули детонацію припасів окупантів. Аналогічна ситуація сталася в Торецьку та Харцизьку. Там теж було чутно вибухи і виднілися серйозні пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus