USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дебати звезли масовку Порошенка: у Києві – транспортний колапс

19 Квітня 2019 17:49
При в'їзді до Києва утворився транспортний колапс. Його причина - звезення масовки для Порошенка. Про це заявила поліція.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що поліція намагається впоратися зі складною транспортною ситуацією на в’їзді до Києва, яка виникла через велику кількість людей, що прибувають на дебати кандидатів у президенти. Про це повідомляє прес-служба МВС.

«У зв’язку з проведенням дебатів між кандидатами на пост президента на НСК» Олімпійський «на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять з усієї країни», – сказав Яровий.

Він додав, що поліцейські працюють над її вирішенням. Водіїв закликали ставитися до ситуації, що виникла з розумінням. У МВС зазначили, що очікується, що на НСК «Олімпійський» будуть присутні близько 60 тисяч осіб. Безпека заходи забезпечуватимуть 10 тисяч правоохоронців.

За інформацією видання «Страна», людей на автобусах везуть з усієї країни. Є і підтвердження цьому – фото автобусів з бюджетниками з трьох міст – Запоріжжя, Бердянська, Бородянки. Ці люди будуть присутні на стадіоні для підтримки діючого президента. В основному це адміністративний ресурс.

«Людей як худобу женуть плескати мудаку, який вважає їх своїми рабами...» – написав на своїй сторінці в Facebook місцевий бізнесмен, активіст і антикорупціонер Максим Іванищев.

Серед присутніх біля стадіону багато жителів Івано-Франківської області, Київської області, є також люди з Полтави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Справедливий Показати IP 19 Квітня 2019 18:10
Петро в своєму репертуарі....
Yes! Показати IP 19 Квітня 2019 20:28
Холостий постріл зробив Петро-масовку звіз ,а потім втік від неї ,як наскіпідарений..Люди залишились покинутими їх годувальником...айяйяййййй-кампаньяяяаааа , Ех ,розмазав його Зе ,як павідлу по тарілці...
valdis peish Показати IP 21 Квітня 2019 09:19
Нехай порох зі своєю масовкою звалює з України! От тоді і заживем по новому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus