USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через поганий стан дороги до села під Луцьком не хочуть їздити перевізники

21 Грудня 2021 13:21
Очільник Прилуцького старостинського округу просить луцьких депутатів у 2022 році відремонтувати 1300 метрів дороги від населеного пункту Прилуцьке до села Сапогове.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 21 грудня.

Олександр Гурський звернувся до членів профільної комісії із проханням у 2022 році проголосувати за проект рішення щодо реконструкції чи капітального ремонту дороги у селі Жабка.

«Хочу попросити відремонтувати відрізок дороги протяжністю 1300 метрів від Прилуцького до Сапогового. Там маршрутне сполучення. І оця ділянка дороги незакінчена. Через це перевізники відмовляються від маршруту. Прошу зробити маршрутне сполучення у селі Жабка для забезпечення доїзду людей як до школи, так і до сіл Дачне, Прилуцьке. Тобто закільцювати цю дорогу. Можливо у когось виникає думка, що Жабка маленьке село, але це не так. Я просив би цього року підтримати такий проект рішення», - звернувся староста до депутатів.

Читати ще: Садівниче товариство під Луцьком викидає сміття в ліс, бо не хоче платити комунальникам

Луцькі обранці громади заслухали доповідь очільника Прилуцького старостинського округу і пообіцяли його підтримати, оскільки, зі слів голови профільної комісії Андрія Разумовського, Олександр Гурський майже завжди присутній на сесійних засіданнях міської ради.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
HDR Показати IP 21 Грудня 2021 15:00
Капітально відремонтували Богуна-Наливайко, і це при тому що є паралельна траса Луцьк-Ківерці. Дорогу на хутір ще? За чий кошт?
Вася Показати IP 21 Грудня 2021 19:31
Тебе іпе воно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus