USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через спалах COVID-19 на Волині частково закрили відому птахофабрику

20 Травня 2020 14:19
Через спалах COVID-19 серед працівників птахофабрики у Володимирі-Волинському, остання частково призупинила роботу цехів для дезинфекції.
Про це стало відомо сьогодні, 20 травня, під час брифінгу щодо заходів із протидії коронавірусної інфекції у Волинській області.

Зокрема, 16 травня 2020 року COVID-19 виявили у працівників ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика".

У зв’язку із цим, підприємство частково припинило роботу, оскільки повністю зупинити роботу птахофабрики неможливо. Приміщення на підприємстві дезінфікують почергово – по одному цеху в день. Також медики відпрацьовують коло контактних осіб.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 20 Травня 2020 14:46
Мені здається, той хто дисциплінований, постійно дотримується правил домашньої гігієни, миє руки та взуття після перебування на вулиці, миє лапи собачкам та котикам які вигулюються. На роботі на вулиці, в магазинах, ринках, у транспорті перебуває у масці на обличчі та в рукавичках, при тому обмежує себе в стосунках зі сторонніми особами, ріднею - не може бути інфікованим і переносити цю заразу. Сьогодні вийшов на вулицю, мені необхідно було у пенсійний фонд завітати. Дивлюсь, а на вулиці 90% громадян без захисних масок на обличчі, ходять в обнімку по три по чотири чоловіки, пруться у магазин, продавчиня просить без масок і не більше двох не заходити у приміщення, дотримуйтесь дистанції. Де там наші українці будуть когось слухати. Ми привикли жити своїми правилами, нехтуючи громадою, своїм та чужим здоров"ям.
Внук Показати IP 20 Травня 2020 17:31
Діду не твоє діло як мені жити
факт до Внук Показати IP 20 Травня 2020 17:47
Жити,як хочеш,можеш виїхати в Африканську Савану або в Сибірську тайгу.А жити серед цивілізованого народу,повинний дотримуватись правил суспільного життя і законів,які потрібно неухильно виконувати.Але видно,що ти_ ні- те,ні- се,яке живе своїм бездумним життям.Інфузорія туфелька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus