USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Еко-», «біо-» та «органік-» заберуть з вивісок магазинів

12 Липня 2018 15:05
Після набуття чинності нового закону «еко-»,«біо-» та «органік-» магазини будуть змушені перейменуватися.

Про це інформує Економічна правда.

Напередодні Верховна Рада підтримала законопроект «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції».

Документ впроваджує контроль за використанням виробниками таких маркувань як «еко-»,«біо-» та «органік-» і вводить штрафи за порушення вимог до виробництва органічної продукції.

«Прийняття «органічного» закону надасть поштовх до сталого розвитку органічного виробництва в Україні, підвищить конкурентоспроможність органічної продукції та розширить зовнішні ринки для її збуту. Окрім того, цей закон є важливим для гармонізації національного законодавства з європейськими вимогами у сфері органічного виробництва», – прокоментувала рішення заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

Численні «еко-лавки» будуть змушені перейменуватися, як і всі інші оператори ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus