USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квадратний метр: чому олігархи вибирають Струмівку?*

9 Жовтня 2018 08:00
Напевно, нашим читачам буде цікаво дізнатися, чому заможні люди обирають Струмівку, а не купують житло у Луцьку?

Саме тут на вечірніх променадах можна зустріти вишуканих дам із наймоднішими і дорогими породами ручних собак – мопсами і шпіцами. Створюється відчуття, що ви гуляєте європейськими вуличками. Будинки – один кращий іншого. Цікаві ландшафтні рішення. Село розширюється і стає цікавішим в архітектурному плані.

Та найголовніша перевага Струмівки – це, беззаперечно, величезний зелений ліс, розташований поруч. Відмінна дорога без заторів дозволить дістатися до центру Луцька власним авто за 20 хвилин. Маршрутки курсують регулярно через кожні 15 хвилин. На мою думку, чудове транспортне сполучення і вигідне географічне розташування. Схоже, так вважаю не лише я. Вартість особняка чи ділянки під забудову тут досить висока.



Однак нещодавно масштабне будівництво житла за доступними цінами у Струмівці розпочала компанія «ВолиньНафтоБуд» із Києва. Вони працюють лише з якісними матеріалами і за сучасними технологіями. Як нам вдалося з'ясувати, частина працівників мають досвід роботи на будівництві ошатних особняків навколо Києва і Львова. Але після рекомендації фахівців більшу частину працівників перевели у Струмівку.

«ВолиньНафтоБуд» підписав контракт із сербськими будівельниками, які контролюють хід робіт. Усі ці фактори забезпечують високу якість і довговічність будинків, що задовольняє найвибагливіших покупців. Як відомо, заможні люди дотримуються правила: «Я не такий багатий, щоб купувати дешеве житло».


Яскрава реклама «ВолиньНафтоБуду» у Луцьку зацікавила багатьох охочих придбати окреме помешкання. Тим паче, що забудовники запровадили суперакцію – власне житло за $200 у місяць терміном до двох років. Але за умови оплати 70% вартості квартири. Однак за телефоном 066-104-04-04 нас запевнили, що відтермінування можуть дати і при меншому внеску – у 50% або навіть 30%. Враховуючи, що механізми кредитування або іпотеки в Україні майже не працюють, такий підхід забудовника, у якого є гроші на будівництво, не може не радувати!



Якщо перед вами постав вибір: купити квартиру у Луцьку чи у Струмівці і вам важко зважити всі плюси і мінуси, зателефонуйте за номером 066-104-04-04 і вам допоможуть прийняти правильне рішення!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus