USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Людина-павук»: француз поліз на 152-метровий хмарочос, але зазнав поразки. Відео

15 Листопада 2019 08:16
Альпініст Ален Робер, якого за неймовірні здібності підкорювати хмарочоси називають людиною-павуком, зазнав поразки. Він спробував піднятися на 152-метровий хмарочос на заході Парижа.

Про це йдеться на сайті «Сегодня»

Чоловік майже досяг вершини, але не зміг забратися на дах офісної будівлі. За сходженням спостерігали спантеличені і збентежені працівники. Вони і зняли процес підкорення будівлі.

Після поразки відчайдушний альпініст змушений був пролізти у вікно верхнього поверху. Коли екстремал дістався землі, його затримала поліція.
Раніше Ален Робер за свої висотні подвиги потрапив в Книгу рекордів Гіннесса. Зокрема, він підкорив найвищу будівлю в світі – хмарочос Бурдж Халіфа в Дубаї висотою 828 метрів.

В минулому році він підкорив четверту за висотою будівлю в Парижі: 187 метрів – всього за годину. При цьому арешти для людини-павука – звичайна справа, адже зазвичай він підкорює хмарочоси без дозволу власників або місцевої влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus