USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ліга сміху»: нагородили луцьких коміків за жарт над Поляковою

2 Грудня 2017 15:00
Луцька команда «Замок Любарта» отримала кубок за кращий жарт над тренером під час фестивалю «Ліга сміху. Зимовий кубок». Про успіх та перспективи команди з читачами Інформаційного агентства Волинські Новини поділився лідер коміків Назар Пащук.

Телевізійний випуск нової програми «Ліга сміху. Зимовий кубок» відбувся 1 грудня.

Під час ефіру ведучий Володимир Зеленський звернувся до присутніх, мовляв, цього року лучани не брали участь в сезоні «Ліги сміху», однак на літньому фестивалі в Одесі вони гідно представили своє місто.

«Кожна команда, яка брала участь у фестивалі «Ліга сміху. Зимовий кубок» отримала певну нагороду. Її визначали у різних номінаціях. Відтак, нам вручили кубок за кращий жарт про тренера. Цей виступ відбувався 18 листопада в Києві, а от в телеефір це дали вчора, 1-го грудня», - розповідає Назар Пащук.

Йдеться про виступ на сцені Ольги Полякової, під час якого вона була в образі тибетського монаха, а потім зняла одяг, залишившись у купальнику. Білу бороду забула відчепити й продовжила танцювальні рухи. Далі відбувся такий діалог:

- Блін, Оля, ти мені щас одночасно напоминаєш мою бившу і мого діда.

- А так? (Ольга Полякова повернулася до коміків сідницями, еротично нагнувшись провела рукою по нозі та спині).

- Фу, дєд. (відповів комік, закривши обличчя руками та відвернувся).

Від цього жарту журі аж зі стільців сповзли, тримаючись за животи.

Відео виступу команди та нагородження можна побачити ТУТ.

Назар Пащук каже, що зірковий тренер має гарне почуття гумору, тому не ображається за жарти над нею.

«Вона не завжди все зрозуміє, але який би це жарт не був, Оля сприймає його з усмішкою. Почуття гумору у неї хороше. Зауважимо, в 2015 році ми отримали нагороду за кращий жарт, в 2016 році мали нагороду «Кращий жарт 2016 року» і в 2017 році отримали нагороду за кращий жарт про тренера. Тепер готуємося до участі в новому сезоні», - розповів комік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій Показати IP 2 Грудня 2017 18:15
який примітивізм!
Олексій Показати IP 3 Грудня 2017 02:42
Погоджуюсь. Хоч і прикро за земляків, та їх рівень гумору та жартів застряг на рівні корпоративів районного та обласного масштабу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus